Mihai Teja vorbeste in premiera despre o posibila demitere de la FCSB

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 12:31
3823 citiri
Mihai Teja vorbeste in premiera despre o posibila demitere de la FCSB
Foto: Hepta.ro

Antrenorul celor de la FCSB, Mihai Teja, a vorbit in premiera despre un subiect mai mult decat delicat, si anume posibila sa demitere la capatul acestui sezon de Liga 1, daca gruparea in rosu si albastru nu va putea sa castige titlul.

Teja a vorbit in conferinta de presa oficiala dinaintea partidei de luni cu Sepsi din Liga 1, conferinta in care a recunoscut ca nu se teme de o eventuala demitere:

"Sincer, nu prea citesc presa de o luna, nici nu ma uit la stirile sportive, tocmai din acest punct de vedere. Fiecare poate sa se exprime cum vrea si nu inseamna ca este adevarat. Nu am venit la Steaua, nu mi-e teama de demitere, am venit la Steaua sa demonstrez ca putem sa jucam un fotbal bun si vreau ca Steaua sa castige. Ca este cu mine sau cu un alt antrenor, imi doresc foarte mult sa castige, sa faca performanta.

Mie nu mi-e teama nici de demitere, nici de nimic. Nu am venit nici pentru bani, nici sa tin foarte mult de scaun. Am venit sa fac treaba, incerc sa dau 200% in tot ceea ce fac, daca iese, e foarte bine, daca nu, merg mai departe", a punctat fostul antrenor al celor de la Dinamo sau Gaz Metan, in fata jurnalistilor.

FCSB trebuie sa isi ia revansa in fata lui Sepsi, dupa infrangerea din ultimul joc direct, scor 2-4 in meciul din 5 decembrie din sezonul regular din Liga 1.

"Patronul decide cand lucrurile merg bine, cand nu merg bine, am o relatie foarte buna si de aceea nu am nicio problema. Am spus tot timpul ca nu este o chestiune de viata si de moarte daca eu sunt la Steaua sau daca nu sunt. E pur si simplu o etapa profesionala din viata mea, imi doresc sa reusesc, se intampla asta, foarte bine, nu se intampla, sunt la fel de relaxat", a incheiat aceasta conferinta Mihai Teja.

Gruparea ros-albastra este la 5 puncte de liderul CFR Cluj, care va avea duminica o deplasare infernala la CSU Craiova, de la ora 20.30, LIVE pe Ziare.com.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#reactie Mihai Teja despre eventuala demitere, #premiera reactie Mihai Teja plecare FCSB , #stiri FCSB