Nicolae Dica avertizeaza inaintea returului cu Rapid Viena

Miercuri, 29 August 2018, ora 19:20
3623 citiri
Nicolae Dica avertizeaza inaintea returului cu Rapid Viena
Foto: Facebook/FCSB Official

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dica, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii sai trebuie sa faca un joc perfect cu Rapid Viena, in mansa secunda a play-off-ului Europa League, pentru a obtine calificarea in faza grupelor.

"Am pregatit foarte bine jocul si sper ca la meci sa avem acea atitudine pe care mi-o doresc mereu. Trebuie sa facem un meci perfect maine pentru a obtine aceasta calificare. Imi place ca plecam cu sansa a doua pentru ca sunt putini care cred in noi. Eu insa am incredere mare in jucatorii mei si cred ca vom face un meci mare. E un meci important pentru clubul nostru, pentru fotbalul romanesc. Nu are cum ca un jucator sa nu fie implicat la un asemenea meci. Mi-as dori ca suporterii sa vina si sa incurajeze jucatorii orice s-ar intampla pentru ca suntem o echipa ofensiva care poate sa marcheze 2-3 goluri in decurs de 10-15 minute. Mi-as dori ca ei sa fie langa noi pentru ca jucatorii vor da totul ca sa ne calificam", a afirmat tehnicianul.

"Andrei Ivan (n.r. - atacantul roman al formatiei Rapid Viena) are o calitate foarte buna, viteza. In ultimul lor meci de campionat a jucat ca numar 9. Cred ca maine el va juca insa in partea stanga pentru ca a mai facut-o la Rapid Viena. Pe tranzitia pozitiva adversarii sunt foarte buni. Trebuie sa nu le dam sansa sa plece pe acele contraatacuri rapide pentru ca au viteza buna de la mijloc in sus. Tranzitia negativa trebuie sa o facem foarte bine, sa avem acea reactie dupa pierderea mingii, sa recuperam cat mai repede in jumatatea adversa si sa punem presiune pe ei. Daca vom face aceste lucruri atunci cu siguranta vom realiza un rezultat mare. Trebuie sa intram pe teren si sa dam totul pana la ultimul fluier al arbitrului. Doar asa putem sa ne calificam", a adaugat Dica.

Avand in vedere absenta lui Cristian Balgradean, antrenorul spera ca portarul Andrei Vlad sa nu se accidenteze pentru a nu fi nevoit sa il foloseasca pe Valentin Slabu, jucator de doar 17 ani. "Eu sper sa nu conteze absenta lui Balgradean. Andrei Vlad a intrat la meciul cu FC Viitorul si la scorul de 2-1 a avut o interventie foarte buna. Este un jucator cu un caracter puternic, avem mare increde in el si cu siguranta va face un joc bun maine seara. Sper sa nu avem ghinion si sa se accidenteze si Vlad".

Echipa de fotbal FCSB intalneste, joi, de la ora 21,30, pe Arena Nationala din Capitala, formatia Rapid Viena, intr-o partida contand pentru mansa secunda a play-off-ului Europa League.

In meciul tur, Rapid Viena s-a impus cu scorul de 3-1.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Dica retur Rapid Viena, #FCSB retur Rapid Viena , #stiri FCSB
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1
dilila,daca maine pierzi calificarea....