Sumudica nu refuza FCSB: Voi accepta orice oferta

Vineri, 28 Aprilie 2017, ora 13:52
3564 citiri
Sumudica nu refuza FCSB: Voi accepta orice oferta
Foto: AFC Astra Giurgiu

Marius Sumudica, inca antrenorul celor de la Astra, a anuntat ca este dispus sa preia rivala FCSB din vara.

Daca in urma cu putin timp era vehement atunci cand sustinea ca nu va ajunge niciodata la echipa lui Becali, acum tehnicianul si-a indulcit mult tonul.

El spune ca nu au existat negocieri cu FCSB pana acum, dar lasa usa deschisa pentru discutii in vara, mai ales daca nu va reusi sa isi gaseasca o echipa in strainatate.

"Nu se pune problema unor discutii in momentul de fata privind trecerea mea la FCSB. Nu exista discutii nici privind prelungirea contractului cu Astra, au fost doar cateva discutii cu Dani Coman, cateva tatonari, cred se va ajunge la o despartire.

Mai am o luna de contract, se nasc multe controverse, intrebari multe, rude, prieteni, ma opreste lumea pe strada sa ma intrebe, sa imi zica: vino la noi, vino la noi. Nu am avut nicio discutie concreta cu nimeni. Eu imi doresc sa plec in strainatate, sunt fel si fel de discutii. Sunt un antrenor profesionist, imi place sa imi fac treaba. Sa muncesc, sa fac performanta, nu pot sa stau acasa, mor daca stau acasa si nu muncesc, imi place fotbalul.

Voi accepta orice oferta din Romania daca nu imi gasesc ceva pe afara, fac asta pentru familia mea", a spus Sumudica la DigiSport.

Tehnicianul care a adus primul si singurul titlu din istoria Astrei este bun prieten cu Gigi Becali, cei doi discutand aproape zilnic despre fotbal.

In acelasi timp, antrenorul echipei din Berceni, Laurentiu Reghecampf, se pregateste sa plece din Romania, el avand o oferta extrem de tentanta din Qatar.

Pentru Sumudica, trecerea la FCSB ar insemna o dublare a salariului, Gigi Becali pregatindu-i un contract urias pentru nivelul Ligii 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sumudica antrenor FCSB, #Sumudica Becali FCSB antrenor, #Sumudica declaratie FCSB , #stiri FCSB