Transfer oficial la FCSB: Prima declaratie a jucatorului adus din Championship

Vineri, 16 August 2019, ora 19:40
7194 citiri
Transfer oficial la FCSB: Prima declaratie a jucatorului adus din Championship
Foto: Facebook/ FCSB

FCSB a anuntat oficial ca a reusit sa il transfere pe mijlocasul Adrian Popa, acesta fiind imprumutat un sezon de la gruparea engleza Reading.

Vicecampioana nu a precizat daca are optiunea de a-l achizitiona definitiv pe fotbalistul in varsta de 31 de ani la finalul imprumutului.

"FCSB anunta ca a ajuns la un acord cu Reading Football Club pentru imprumutul lui Adrian Popa pana la sfarsitul acestui sezon. Astfel, jucatorul in varsta de 31 de ani, care a cucerit 7 trofee cu FCSB intre august 2012 si ianuarie 2017, revine la echipa in tricoul careia a cunoscut gloria fotbalistica.

Adrian, care va purta tricoul cu numarul 88, se va alatura echipei sambata dimineata si va face parte din lotul pentru partida cu FC Politehnica Iasi, de duminica seara", se arata in comunicatul gruparii din Berceni.

Adi Popa se declara incantat de revenirea la echipa lui de suflet si spune ca va da totul pentru a ajuta FCSB sa isi indeplineasca obiectivele din acest sezon.

Citeste si FCSB l-a transferat pe Adi Popa

"Ma bucur sa revin la clubul unde am facut performanta si unde am trait cele mai frumoase momente ca fotbalist. Imi voi pune toate calitatile in slujba echipei si imi doresc sa reusim indeplinirea tuturor obiectivelor impreuna. Imi doresc enorm sa evoluez din nou in grupele unei competitii europene si, poate cel mai mult, ca suporterii sa vina alaturi de echipa si sa ne sustina asa cum numai ei stiu sa o faca. Doar impreuna putem reusi!", a transmis Popa.

De notat este si faptul ca Adi Popa a ajuns la Reading chiar de la FCSB, el fiind cumparat de gruparea din Championship in iarna lui 2017 cu 600 de mii de euro.

Fostul international nu a prins decat 15 meciuri in trei sezoane pentru Reading, fiind imprumutat la AL Taawoun, Ludogorets si, acum, la FCSB.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#FCSB transfer Adi Popa, #adi popa transfr FCSB, #Adi Popa FCSB Reading , #stiri FCSB
Comentarii