Regiunile trebuie sa aiba nume traditionale romanesti - deputat FDGR (Video)
FDGR / stiri FDGR
Deputatul FDGR Ovidiu Gant sustine ca regiunile ar trebui sa poarte "nume traditionale romanesti", el sugerand si cateva exemple - Transilvania, Ardeal -, nu cum sunt cele actuale, care, din punctul sau de vedere "nu spun nimic". "Eu sunt de parere ca regiunile ar trebui sa poarte niste nume traditionale romanesti, si nu Centru, Vest sau mai stiu eu ce, care nu spun nimic. Putem discuta: de exemplu, Transilvania Sud sau ceva legat de Ardeal, de Transilvania, nu de Centru sau Vest", a declarat Ovidiu Gant in timpul unei conferinte de presa sustinuta la Sibiu, conform Mediafax. In privinta numarului regiunilor, Gant a spus ca regionalizarea pe structura actualelor opt regiuni de dezvoltare este "singura varianta realizabila". "Sincer, dat fiind termenul limita 31 decembrie legat de noul buget al UE, nici nu prea vad ca va veni cineva cu alta varianta. Cred ca e singura varianta realizabila in acest moment, sa se mentina ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru FDGR, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Forumul Democrat al Germanilor din Romania FDGR
Forumul Democrat al Germanilor din Romania FDGR
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu FDGR, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.