Ziare.com

Cazul de la Caracal se complica tot mai mult. Seful DIICOT: Nu avem elemente clare ca fetele sunt moarte. Nu avem inca rezultate ADN

de Alexandra Sandru
Miercuri, 31 Iulie 2019, ora 15:05

   

Cazul de la Caracal se complica tot mai mult. Seful DIICOT: Nu avem elemente clare ca fetele sunt moarte. Nu avem inca rezultate ADN
Seful DIICOT Felix Oliver Banila a iesit, miercuri, intr-o conferinta de presa, in timp ce la Caracal se desfasura o operatiune televizata aproape complet, in care puteam observa cum politistii sparg porti, sar garduri sau intervieveaza vecinii lui Gheorghe Dinca, iar scafandrii cerceteaza apele unui lac din apropiere.

Banila nu a venit cu nicio informatie concreta despre acest lucru, ba chiar a spus ca, desi dosarul Caracal e instrumentat de DIICOT, institutia nu participa la operatiune. In plus, a pus totul sub semnul intrebarii, inclusiv decesul celor doua fete - Alexandra Macesanu, de 15 ani, si Luiza Mihaela Melencu, in varsta de 18 ani.

Banila a spus ca pana la primirea rezultatelor ADN din cazanul gasit in curtea lui Dinca este luata in considerare inclusiv ipoteza ca fetele sunt in viata. Cand i s-a atras atentia ca adjuncta sa, Giorgiana Hosu, a spus ca a fost gasit ADN-ul Alexandrei la locul faptei, Banila a spus ca da, in casa si curte, dar inca nu se stie daca si in cazan.

El a insistat si ca institutia sa are competente sa instrumenteze cazul, chiar daca principala infractiune este cea de omor calificat si nu exista indicii ca ar fi vorba de trafic de persoane si de minori.

Pus in fata tirului de intrebari ale jurnalistilor, Banila s-a balbait, a gasit cu greu in memorie chiar si numele celor doua fete despre care se vorbeste continuu de o saptamana in intreg spatiul public, a spus ca nu cunoaste anumite date si actiuni intreprinse in dosar si a facut declaratii incalificabile, care se inscriu in aceeasi linie a lipsei totale de empatie din institutiile de stat.

Seful DIICOT a insistat insa ca nu vor putea fi facute cercetari in curtea lui Dinca cel mai probabil in urmatoarea saptamana, pentru ca acesta se afla momentan la Jilava, unde i se face expertiza psihiatrica. Banila sustine ca astfel i s-ar incalca dreptul la aparare, chiar daca perchezitia ar fi facuta in prezenta avocatului, si ar putea exista suspiciunea ca procurorii au plantat probe.

Intrebat de jurnalisti daca in gropile betonate din curtea suspectului vor fi gasiti oameni si anchetatorii pierd atat timp, Banila a spus ca nu i-ar numi "oameni" si ca in viata sigur nu vor fi gasiti.Ziare.com v-a transmis, in format LIVE TEXT, declaratiile sefului DIICOT, Felix Banila:

- Inca de la inceput vreau sa va spunem ca ne exprimam regretul pentru situatia in care sunt puse familiile celor doua victime si va asigur de toata seriozitatea noastra.

- Dimineata Dinca Gheorghe a fost transferat la Jilava pentru expertiza psihiatrica.

- Nu avem pana acum nici macar concluzii preliminare cu privire la fragmentele osoase gasite si tot ce a aparut pe surse sunt stiri neconfirmate.

- Periodic noi, DIICOT, va vom comunica ce s-a mai facut.

- Prioritar pentru noi e aflarea adevarului si stabilirea adevarului prin probe temeinice.

- Vreau sa va asigur ca verificam fiecare varianta, orice pista care apare, inclusiv in presa.

- Din 27 iulie, de cand am fost sesizati, desfasuram activitatile necesare in aceasta cauza.

INTREBARI:

Are DIICOT competenta sa instrumenteze dosarul?

Va afirm cu certitudine ca da. In materia traficului de persoane si minori, DIICOT-ul are competenta exclusiva.

Dar omor calificat?

Avem si aici competenta. Urmarim toate pistele. Sunt tata a doua fete, ne-am dori, din tot sufletul va zic, sa gasim victimele in viata.

Procurorii le cauta si in viata?

Bineinteles. Pana nu avem probe clare ca una sau alta a fost ucisa, sunt doar indicii. Pana nu avem stabilit in mod cert, nu putem ignora nicio varianta de lucru.

Despre cazul Luizei?

Procurorii DIICOT Craiova au fost sesizati prima oara in acest caz in 5 iunie. Pana acum, au fost facute o serie de activitati, au fost ridicate si imaginile stradale, in masura in care au mai fost gasite.

Ati spus ca exista indicii rezonabile ca n-ar mai fi in viata...

Nu am spus asta, am spus ca pana nu avem indicii clare verificam toate pistele. Avem acele fragmente osoase ridicate de la fata locului, nu am primit un rezultat. Un element pe care il consider esential: victima e un minor de 15 ani. Admitand ca ar fi fost arsa in acel butoi metalic, am fost la Craiova si m-am edificat si am constatat ca nu e un butoi in adevaratul sens al cuvantului.

E o soba, un arzator improvizat artizanal de inculpat probabil. Nu are capace la ambele capete ale cilindrului. Nu are fund in partea interioara si focul se asaza dedesubt.

Ar trebui sa avem in vedere ca nu putem sa ne axam in exclusivitate nici pe declaratia inculpatului. Are niste drepturi pe care indiferent de crima comisa trebuie sa i le respectam.

Despre gropile din curte cimentate?

In urma cercetarilor la fata locului, s-au desfasurat toate actele necesare pentru a ne asigura ca victimele nu se afla in acel imobil sau in curtea imobilului. Ale noastre cautari trebuie sa aiba in vedere un alt spatiu sau locuri din proximitatea adresei - Strada Craiovei 169.

Este obligatoriu ca inculpatul sa fie la fata locului la cercetari?

Daca poate fi adus, trebuie adus, ca nu putem sa avem suspiciunea ca am plantat noi probe.

Legal sunteti obligati?

Avem obligativitatea.

Au fost gasite probe ADN in casa?

Da.

Exista acele gropi cimentate?

Ceea ce am vazut eu sunt procesele verbale si plansele fotografice. De aici rezulta ca nu ar fi vorba despre niste grpi sapate cu putin timp inainte. Sunt tuburi in curte, un canal confectionat cu mult timp anterior pentru a-l ajuta in accesul...pentru a repara anumite autovehicule, insa nu a fost identificat nimic.

In situatia in care a recunoscut, cum de nu gasiti cadavrele?

Nu ne putem axa exclusiv pe declaratia inculpatului.

A fost cooperant?

Asa se pare ca a fost cooperant, insa la momentul la care s-a incercat conducerea in teren cu inculpatul pentru a identifica locurile in care a aruncat cadavrele a devenit confuz, a declarat ca activitatea pe care a desfasurat-o, in cazul primei victime, ca initial a aruncat-o in Olt, apoi in Dunare.

I s-a certut sa ne conduca, a spus ca a facut drumul pe noapte si nu-si mai aduce aminte.

Avocatul spunea ca politistii au ales alt traseu...

Eu nu pot sa confirm asta, nici nu pot nega. Conducerea in teren cu inculpatul se va reface de indata ce va putea fi posibila, dupa ce va fi transferat inapoi si vom incerca sa restabilim conditiile in care s-a desfasurat acea deplasare.

Chiar daca nu are valoare de proba, il veti testa cu poligraful?

Da, avem consimtamantul inculpatului, urmeaza sa fie testat.

Referitor la butoi, un vecin a declarat ca a simtit miros de fum si in curte a fost gasit sange?

Nu ma sustrag unui astfel de raspuns, dar sunt detalii de natura a afecta bunul mers al anchetei.

De ce?

Sunt elemente de amanunt.

Sunt complici?

Cum am spus anterior, nu putem neglija niciuna dintre versiuni.

In ce conditii a recunoscut fapta? Inainte, acum cateva luni, ati primit sesizari de la servicii cu privire la nereguli in randul politistilor din zona?

Cercetarile nu se axeaza exclusiv pe trafic de persoane, minori sau omoruri, ci si pe activitatea desfasurata de operatorii 112. Pe aceasta stare de fapt nu am primit sesizari.

Dar pe ce stare de fapt?

Ar trebui sa fac o verificare, nu vreau sa va dau informatii neverificate.

In ce conditii a recunoscut crimele?

Nu eram la sediu, in prima faza nu a recunoscut, ulterior, dupa discutii cu anchetatorii si aparatorul, a recunoscut. Ne punem si noi intrebarea fireasca ce l-a determinat sa recunoasca... Tine exclusiv de constiinta sa si de modul in care intelege sa-si construiasca apararea.

A fost data Alexandra in urmarire la Politia de Frontiera?

Alexandra... Va referiti la victima de 15 ani? Da.

Am inteles bine, a fost gasit un arzator improvizat... ati reusit sa faceti un experiment judiciar?

Pana acum nu s-a facut, asteptam sa vedem ce rezultate vor veni. Acel experiment judiciar poate fi facut oricand, sunt foarte multe lucruri de facut.

Asteptati rezultatele de la IML?

Exact, da, sper ca le vom primi in curand.

Ce inseamna, zile?

Nu e apanajul nostru, necesita timp, nu sunt specialist in domeniu, nu pot sa-mi dau cu parerea.

Nu se mai face acum o cercetare la fata locului si sunteti convins ca in acele gropi nu mai pot exista victime?

In viata, nu!

Chiar daca nu sunt in viata, nu vi se pare important? Asteptati o saptamana sa fie adus suspectul sa vedeti daca in gropi sunt alte cadavre?

Inteleg ce ati inteles dvs. Noi trebuie sa intervenim cu un pick-hammer, sa spargem acea suprafata, nu ne putem asuma riscul de a ridica suspiciuni cu privire la corectitudinea anchetei.

Daca s-ar fi sinucis inculpatul?

E o ipoteza pe care o lansati dvs si nu sta in picioare.

Deci il scoateti de la Jilava sa vedeti daca in acele gropi sunt sau nu oameni.

Eu nu le-as spune oameni. Acele gropi sunt facute anterior datei.

Si in beci?

Canalul din beci e facut cu mult inainte.... Iti permite accesul sa desfasori nu stiu ce activitati mecanice.

Am vazut azi cum alergau politistii pe strazi, sareau garduri, despre ce e vorba?

Nu am vazut aceste imagini, nu pot sa va zic despre ce e vorba, v-am spus ca noi astazi nu am desfasurat nicio perchezitie.

Fac politistii fara DIICOT?

Fac cei de la politie cu cei de la ISU, altceva n-a fost dispus.

Exista indicii ca Alexandra ar fi in viata?

Asa cum va spuneam, nu neglijam niciuna dintre versiuni. Desfasuram cercetarile avand in vedere ambele victime, nu doar Alexandra ci si cealalta.... aaa.... Luiza.

E DIICOT-ul depasit de caz?

Daca si DIICOT-ul e depasit de caz....

Se fac verificari in Italia, unde inculpatul a mai lucrat?

Am verificat si am stabilit cert ca in 2002-2008 a avut resedinta in Italia, intr-o localitate pe care nu pot sa vi-o comunic, pentru ca.... Nu am primit raspunsuri de la toate autoritatile, dar din verificari se pare ca nu are interdictie pe spatiul italian si nu a fost cercetat pe teritoriul Italiei pentru nicio infractiune.

In legatura cu cazul Luizei, procurorul de caz a incercat sa verifice nr de telefon de pe care bunicul a primit telefoane ca fata e la munca in strainatate?

Bineinteles. Au fost 2 apeluri, au fost verificate cele doua posturi telefonice, sunt 2 cartele pre-pay achizitionate de pe teritoriul Romaniei cu foarte putin timp inainte de disparitia fetei.

Concret exista un indiciu ca a actionat impreuna cu altcineva?

La aceasta intrebare va rog sa acceptati ca nu pot sa va raspund.

In 2012 DIICOT a avut dosar de trafic de persoane in Caracal. Exista vreo legatura?

Pana acum nu s-a constatat nicio legatura.

Cu acel dosar ce s-a intamplat?

Este trimis in instanta.

Persoanele din dosar au vreo legatura cu Gheorghe Dinca?

Nu-mi cereti detalii. N-as vrea ca cineva sa-si ia informatii din aceasta conferinta de presa. Se pare ca inculpatul a actionat singur, dar nu putem neglija nici alta varianta.

Au fost audiate toate rudele lui Gheorghe Dinca?

Va dati seama ca e o intrebare la care nu as putea sa va raspund cu exactitate. Nu cunosc intreaga familie a inculpatului.

E adevarat ca in telefonul sau se afla numere de politisti si interlopi?

Sunt detalii care ar aduce prejudicii anchetei, nu pot sa va raspund.

Pana acum a lamurit ancheta de ce s-au gasit 21 de dinti?

O sa vedem ce ne spun specialistii.

S-a stabilit traseul parcurs de Dinca dupa crima, ce a facut el in intervalul acela?

Se pare ca nu a mai parasit domiciliul deloc dupa ora 12:00.

Exista filmari cu el...

Aproximativ ora 12.... A plecat sa ia ceva de mancare si dupa pranz nu a mai parasit domiciliul.

Detine si alte proprietati?

Sunt amanunte cu privire la care am facut niste verificari, dar aceasta detinere nu trebuie sa fie neaparat in drept. Pe numele sau nu mai detine.

In imaginile de pe camerele de supraveghere se vede ca e luat de o masina, ce legatura are cu soferul?

Soferul dubitei a fost audiat, nu va pot da detalii, aveau o relatie de prietenie.

Excludeti ca ar fi complice?

Nu excludem nicio varianta.

A recunoscut ca face parte dintr-o retea?

Stiti foarte bine ca nu.

In cenusa gasita era ADN-ul Alexandrei?

Ma faceti sa ma repet din nou. Nu putem face astfel de afirmatii fara opinia specialistilor.

Dna Hosu spunea ca a fost gasit.

Pe alte probe, nu in acel cazan. Atat in autoturism, cat si in locuinta.

Ati spus o sumedenie de lucruri facute in dosarul Luizei. Care?

In comunicatul de presa de ieri au fost detaliate toate activitatile.

Ce a facut DIICOT concret?

Explicatia o aveti in ordonanta de declinare a competentei de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Craiova.

In afara de mesaje au fost si alte elemente care sa arate trafic de minori?

Nu noi am cerut, competenta noastra a fost atrasa. Existau indicii rezonabile.

Nu pot sa intre procurorii doar in prezenta avocatului?

Reveniti, dar v-am explicat. Incuaptul are drepturi pe care nu le putem incalca.

Ce drepturi i-ati incalca?

Dreptul la aparare.

Pot fi compromise probe in acest timp?

Nu, locul faptei e asigurat.

Ce au gasit in punga aruncata de Dinca peste gard?

Accesorii ale uneia dintre victime.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost preluate inainte sau dupa ce au aparut la televizor? Domnul care are camera ne-a spus ca nimeni nu l-a cautat.

Daca ati ajuns inaintea noastra, sunteti de felicitat.

Sau dumneavoastra de criticat.

Mai aveti si alte intrebari?

Nu.

Ati obosit?

Nu, dvs?

(Ofteaza) Nu.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 41596 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
30 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Jos PSD-eul .... Jos bolnavii mentali de pe Ziare .com

Jos impostorii cu 50 de conturi false care imputesc situl z.c
Jos comunistii securisti propagandisti Basisti OPORTUNISTI
ieri cu Base , azi cu Iohanis , maine cu castigatorul ..s.a.m.d. !!!
Este unul ....care pluteste si refuza sa ia directia... Canalul Dunare M.N ...ha, ha, ha ha hahah !!!

 

Dacă inculpatul nu a mai părăsit deloc domiciliul după ora 12...

...atunci Alexandra ar putea fi ascunsă de Dincă
undeva pe proprietatea lui...in grădină, etc.
S-ar putea să aibă un beci, buncăr sub pămant bine ascuns, camuflat, unde o tine pe fată.
Ar trebui să se facă cercetări cu caini bine dresati
sau cu aparatură pentru a depista vreun beci, buncăr.

S-a cercetat in spatele casei dacă nu cumva sunt urme ale
altei masini care a intrat prin spate si a luat-o pe fată !
după ora 12.

 

Dati jos PSD-eul si buba se sparge.

Dupa ce iese puroiul de corupti si incompetenti, tara se vindeca.

 

Banila e omul lui Tudorel Toader, marioneta PSD

si este atat de competent de da in gropi!

fericitul banila trebuie sa isi dea demisia

Avand in vedere ca nu a inceput cu prezentarea demisiei nu ascultati si cu atat mai mult nu credeti nimic din ce va spune banila.
3 luni de zile nu a facut nimicaltceva decat sa tina dosarul la pastrare in cazul celeilalte disparitii din Caracal iar acum s-a trezit sa dea declaratii.

in structurile statului

nu sunt numai psd-isti. dar tu de unde sa stii. de exemplu ca militarii nu fac politice. si nici membrii serviciilor secrete sau magistratii. eti prea mic pentru un razboi asa mare mai rank user 5 - cu cinci clase dupa cum scrii

trage de timp

Da sperante desarte familiei, incearca sa induca publicul in eroare, sa ridice presiunea de pe politie, de pe politicieni. Analizele oficiale vor veni mult dupa ce opinia publica nu se va mai revolta, si nimic nu se va schimba.
Cum vine ai ca nu poate spune daca era sange in curte? Oasele de om ce pot insemna decat o victima? Marturisirea crimelor nu are importanta? Se pare ca nu...important e sa calmeze publicul, urmeaza alegeri, PSD-ul e in corzi, au nevoie de o pauza ca sa gaseasca o smecherie, sa prosteasca iar publicul, fara sa schimbe nimic.

 

Mai, mosorul_coceanului, mai Dinca!

De ce nu te duci tu pe site-urile alea cu pornografie scabroasa? Ce cauti aici?

Daca esti pesedist, vezi ca toti si-au bagat capul in nisip si tac, dupa ce ati distrus tara asta, economia, educatia, sanatatea, politia, serviciile secrete si justitia.

Popicu l-a omorat pe Kennedy

https://m.activenews.ro/stiri-social/Popicu-l-a-omorat-pe-Kennedy-157118

Dāncilā,are intradevar o MINTE ODIHNITĀ!

Ne-a cerut sa avem incredere in ea,in profesionalisti ei,cu ajutorul lor nu vom mai avea nevoie de card de sanatate ci de programul "prima garsoniera cu usa in tavan"

https://adevarul.ro/news/politica/dancila-gafeaza-nou-trebuie-incredere-profesionalistii-mai-romania-nu-e-tara-violatorilor-criminalilor-1_5d405d7c892c0bb0c603d9b9/index.html

Se pare cã GIO PSD incearca sa musamalizeze cazul de la Caracal,nu poate exista o crima fara o picatura de sange so fara cadavru.
E clar ca Dancila este COMPLICE la CRIMA sau la TRAFICUL DE MINORI din Caracal,cu sau fara voia ei...
Pentru ce vrea referendum?

Banila se "esprima" mai prost in romana decat un strain

Asta o fi roman? Aproape fiecare propozitie are topica gresita iar greselile de exprimare abunda ca o teava sparta.

Asta e: pana acuma investiga incendieri la sate intre vecini: ala da foc la o capita de fan, celalalt da foc grajdului s.a.m.d. Calificat rau, dupa etalonul lui Tumorel.

moama, dar ce s-au pornit pe comentarii negative

postacii de serviciu, ma simt flatat de atata atentie :) Dar mai usor cu aprecierile pozitive ale comentariilor de troli, ca e batator la ochi! mai rasfirat baeti, mai rasfirat!

Analize ADN - jumatate de ora intr-o sectie de

politie din vest, trei saptamani in Romania. Apoi, criminalul (prezumtiv) a marturist crimele ca asa i-au cerut militienii, l-am batut de a facut pe el, l-au lovit cu bocancii in burta, i-au rupt coastele si i-au spus: ba, daca nu recunosti te omoram.

Fara Jena

Sa-si faca si politisti din Olt un pustiu de bine si sa-i sparga si fatza deputatului nascut in Caracal, intre doua usi !
Dezonorantul florin iordache !
Cunoscut ca aparator al criminalitatii organizate !

 

Banila e putin "tulbure"

Cred ca este emotionat. Ar fi bine sa stea acasa sa se uite la desene aniumate.

Bah luaza gazoasa, eu nu sunt pisdist si nu bag

capul in pamant ca nu am de ce. Vad ca ai mintea scurta asa ca reamintesc scopul meu pe z.c.> sa va dau la ghinghie si paradeala cat incape la rezistoizii coliformi si guzganii de garaj basisti, prostovani fara margini dar cu tupeu pana la cer, fomisti cu stomacu lipit de spate dar laudandu-se cu pozitzii care mai de care pe afara si nu numai, jeguri ipocrite cu 7 conturi care improasca maroneala pe totzi peretzii dar ma acuza pe mine de grobianism.

...

De acum inainte, procurorii, politistii, si judecatorii sadici din Statul de Drept vor crea diversiuni, ca sa fie siguri ca nu vor fi descoperite probe noi despre violatorul criminal pedofil.
Planul sadic si inuman premeditat de protejare si acoperire a violatorul criminal pedofil de catre procurorii, politistii si judecatorii sadici si inumani din Statul de Drept a functionat perfect.
Criminalul pedofil avea atat calm si siguranta, avea un ranjet sadic de siguranta, pentru ca era protejat si acoperit de catre procurorii, politistii si judecatorii sadici si inumani din Statul de Drept.
Practic, probele sunt asa cum vor sa fie acei procurori, politisti si judecatori.
Primii care un intrat in curtea si casa violatorului criminal au fost exact procurorii, politistii si judecatorii care sunt suspecti de complicitate la viol, tortura si crima, pentru ca ei s-au dat de gol ca erau informati de criminalul pedofil ca eroina Alexandra era moarta la ora 3 dimineata.
Anularea interventiei si a urgentei a fost facuta in mod intentionat, pentru ca violatorul criminal pedofil sa aiba timp din belsug sa ascunda cat mai multe probe.
Eroina Alexandra a dat in vileag ce persoane sadice si inumane avem in institutiile statului de drept.
Fara eroina Alexandra, persoanele sadice si inumane din statul de drept prosteau romanii in continuare.
Nu politistii, procurorii si judecatorii din Statul de Drept au prins pe violatorul criminal pedofil.
Eroina Alexandra a constrans prin 112 pe procurorii, judecatorii si politistii din Statul de Drept sa-l prinda pe violatorul criminal pedofil.
Fara constrangeri din partea eroinei Alexandra prin apelul facut la 112, procurorii, judecatorii si politistii din Statul de Drept ar fi facut paravan de protectie si in ziua de azi, violatorului criminal pedofil.
Persoanele inumane si sadice din statul de drept sunt de vina , nu legile.
Fara persoane umane si altruiste in statul de drept, legile nu au nici o valoare.
Procurorii si judecatorii din statul de drept sunt focalizati numai impotriva coruptiei, iar violatorii criminali pedofili pot viola si ucide nestingheriti si nederanjati.
Statul de drept format din procurori, politisti si judecatori, protejeaza si acopera violatori criminali pedofili.
Politistii au fost tinuti in frau tocmai de statul de drept, adica de procurori si judecatori.
Statul de drept lupta numai impotriva coruptiei, nu si impotriva violatorilor criminali pedofili.
Lupta impotriva coruptiei este un paravan de protectie pentru statul de drept de a proteja pe violatorii criminali pedofili.
Avem nevoie de persoane umane in statul de drept, nu de procurori si judecatori sadici si inumani care protejeaza violatorii criminali pedofili.

 

Presa

Și-a bătut joc de public și de instituții, transmițand infirmații eronate, fabulații.
Un ultim exemplu: ce se spune pe Ziare com despre cazul LUIZA:

Asta se spune pe Hotnews:

"Dosarul a fost inregistrat din 5 iulie (cu privire la dispariția Luizei, fata de 18 ani). De la acel moment, au desfășurat mai multe activități."

 

Pai, pentru voi, si Dinca e nevinovat. Free Dinca!

Hai, la manifestatie cu voi! Free Dinca, free Dragnea!

Fetele? Vorba politistilor: s-au dus dupa Fat-Frumos, nu-i asa?

e ordin de la stapanire

"Negati toate evidentele, cat mai putine informatii (ca e ancheta, deh), urmariti toate pistele SF, ancheta e in desfasurare, bla, bla. Nu exista dovada 100% ca a fost o crima crima (doar 99,999%), deci trageti de timp pana se calmeaza alegatorii, feisbucul, ca de nu...zburati din posturi!"

Retea de proxeneti

Pizedeaua ar putea lua taurul de coarne; sa apeleze la oamenii fostii securitati care sa foloseasca metodele invatate la Jilava, pe nea dinca; ar ciripi ca o privighetoare. (tortionari din astia abunda si pe la noi la ziare, tot sugerau ei cum ar fi sa aplice niscaiva corectii pe "rezist". Ei, acuma au sansa sa se faca remarcati, in folosul comunitatii). Dar nu cred ca se doreste asta. Asa cum cu mare reticenta e lasat sa se inteleaga, dar in acelasi timp presurat cu stiri false (diversiune) se pare ca avem de-a face cu o retea de proxeneti in care sunt implicati granguri locali, poate si cativa de la "centru". Nea dinca e doar un simplu executant, care se mai distra si el, ca omu, cu "bunataturile" pe care le "colecta" pentru retea. Si stie bine ce-l asteapta daca vorbeste "neintrebat". De ce zambea el oare cand era incatusat?! He, he, he.

 

specialistii

Tot aud de specialisti in toate domeniile. Oare mai exista?
Nu de alta dar tot aud ca Romania duce lipsa de forta de munca calificata.
Parerea mea, sunt toti praf, tara asta nu mai are nici o sansa sa isi mai revina prea curand.

 

Suceala ca la Caracal. Insa inclin sa cred ca DIICOT a prezentat

dubii rezonabile si mai ales o lipsa totala de probe acablante fata de presupusul asasin. Practic, indiferent de declaratiile individului, un judecator va avea exigenta unor probe materiale indubitabile. Rolul procurorilor, asistati de politisti si specialisti criminologi este de a gasi aceste probe si de a sustine acuzatia!

Din pacate, incompetenta este atat de generalizata, incat chiar si un criminal poate scapa. Si in plus, SS o sa-i acuze pe procurori, nu pe presupusul criminal.
Asta este tara pe care ati dorit-o acum 2 ani cand ati votat psd-alde-udmr.

Poate ca va vine mintea la cap.
Veniti alaturi de #REZIST si de toti romanii pe 10 august 2019!
Aveti un cuvant de spus!

 
 

Mare dreptate ai memorex cu ambele comentarii,

ieri era un rezistent care behaia ca dinca si-a schimbat

numele, de fapt ar fi un nepot de-al lui rimaru,(...),

altu ca e varu' lu' iordache. Niste mizerii.

Stai sa vezi dandana daca...

Nemernicul asta va fi declarat sonat, si/sau oasele si dintii gasiti nu au ADNul fetelor.
---
Referitor la votarea precedenta, nu poti face acuzatii "asta este tara pe care ati dorit-o prin votarea psd + alde + udmr". Iti amintesc ca majoritatea covarsitoare a populatiei nu a votat, doar o minoritate i-a ales pe acesti comunisti.
Personal, nu am votat de scarba. Nu am avut cu cine. Recunosc, am fost un gogoman. De data aceasta am sa votez cu oricine in afara de psd, alde, udmr sau pro. O sa dau cu banul.

lasati diicotul sa-si faca meseria

sunt la fel de buni ca orice institutie din lumea occidentala menita sa destructureze si sa eliminine elementul infractional din societate. nu va mai luati dupa tam piti gen marius tuca si ctp. singurul ziarist credibil ramane cristoiu

 

Cristoiu?!

Imi placea enorm Cristoiu acum 20 de ani, devoram tot ce spunea sau scria. Dar, nu-l mai suport de cand a devenit un tovaras de nadejde.

" Nu avem elemente clare ca fetele sunt moarte"...da la scutul de la

Deveselu le-ati cautat ?. Multe disparitii de fete de cand s-a instalat acest scut nefolositor, nici lui Putin nu i-a placut. Vad ca se difuzeaza multe stiri false si nici comentarii nu se mai pot face. Pina si criminalul stie sa-si bata joc de anchetatori. Nu vor gasi cadavrele deci totul va ramane in suspans. Se pare ca se musamalizeaza investigarile sistematic daca pina acum nu sint probe ca sint in viata sau nu !!! In general politistii nu vor sa-i caute pe cei disparuti din acest motiv sint multe cazuri nerezolvate.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor