Momentul în care un bărbat beat își înjunghie iubita într-un camping din Eforie, surprins de camerele video

Joi, 25 August 2022, ora 09:42
3568 citiri
Momentul în care un bărbat beat își înjunghie iubita într-un camping din Eforie, surprins de camerele video
Momentul în care bărbatul intră în cabina de toaletă și o înjunghie pe femeie FOTO Ziuaconstanta.ro

Un bărbat din București și-a înjunghiat în spate concubina cu o foarfecă. Incidentul care putea avea urmări tragice s-a produs miercuri, 24 august, într-un camping din Eforie Nord, unde cei doi erau cazați ca turiști.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, bărbatul s-a certat cu partenera sa și, pe fondul consumului de alcool, a distrus cortul în care stateau și mai multe bunuri ale femeii și apoi a atacat-o pe aceasta.

Femeia din București a încercat să se refugieze într-o cabină de toaletă, însă agresorul a urmărit-o și a înjunghiat-o. Momentul atacului a fost suprinse de camerele de supraveghere.

Concubinul victimei care a fost preluat de polițiști și procurori pentru cercetări, scrie ziuaconstanta.ro.

„Inițial a lovit-o cu pumnii, preponderent în zona capului, apoi persoana vătămată a fugit și a încercat să se refugieze în cabina unui grup sanitar. Suspectul a intrat peste ea și a continuat să o lovească. Au intervenit în ajutorul victimei câțiva turiști și recepționerul de la camping ca să îl liniștească.

Se pare că în toată această acțiune de violență, inculpatul a folosit și o foarfecă, cu care a înjunghiat-o în zona spatelui, cel puțin de două ori, astfel încât i-a provocat leziuni destul de grave care au avut drept consecință o leziune care de obicei pune în primejdie viața unei persoane.

Din fericire persoana vătămată a fost transportată rapid cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Constnața unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale și au reușit medicii să îi salveze viața.

Inculpatul nu a putut motiva fapta, fiind în stare avansată de ebrietate, astfel încât a avut câteva pierderi de memorie și a oferit la anchetă doar câteva frânturi din ce și-a amintit. Și-a amintit că s-a trezit cu foarfeca în mână și că a agresat-o pe concubină. Și-a exprimat regretele de mai multe ori, mai ales că cei doi au și doi copii minori împreună. Am vorbit cu victima care aprecizta că a mia fost agresată de-a lungul timpului, dar niciodată atât de grav. Se pare că suspectul când are accese de furie o agresează pe concubină. Nu sunt indicii că și-ar fi agresat copiii“, a precizat procurorul Zafer Sadîc, din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Suspectul a fost preluat de polițiști și procurori pentru cercetări.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

FBI a deschis o anchetă în cazul prăbușirii podului din Baltimore. Al patrulea cadavru a fost recuperat de scafandri FOTO/VIDEO
FBI a deschis o anchetă în cazul prăbușirii podului din Baltimore. Al patrulea cadavru a fost recuperat de scafandri FOTO/VIDEO
FBI a anunţat că a deschis luni, 15 aprilie, o anchetă penală în cazul prăbuşirii podului Francis Scott Key din Baltimore, iar oficiali locali au confirmat recuperarea unui al patrulea...
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
O persoană care a mâncatat semințe și, apoi, a aruncat cojile pe jos a fost identificată de oamenii legii și amendată cu 1000 de lei, la Aiud. Folosindu-se de camerele de supraveghere din...
#femeie atacata, #politie, #ancheta, #suspect , #atac
Comentarii