Țara în care o femeie a fost condamndată la 6 ani de închisoare în urma postărilor pe OnlyFans

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 22:41
4279 citiri
Țara în care o femeie a fost condamndată la 6 ani de închisoare în urma postărilor pe OnlyFans
Nang Mwe San face semnul care a devenit un simbol popular de protest FOTO Facebook

Un tribunal militar din Myanmar a condamnat o femeie, model și fost medic, la șase ani de închisoare după ce a postat imagini nud pe site-ul OnlyFans și pe alte platforme, scrie BBC.

În urmă cu două săptămâni, Nang Mwe San a fost găsită vinovată că a adus prejudicii culturii și demnității, devenind prima persoană din Myanmar condamnată la închisoare pentru postări pe OnlyFans. Ea a fost găsită vinovată de distribuirea de fotografii și videoclipuri nud pe site-urile de socializare în schimbul unei taxe, în conformitate cu secțiunea 33 (A) din Legea privind tranzacțiile electronice din țară, care prevede o pedeapsă maximă de șapte ani.

Femeia s-a aflat și printre cei care au protestat față de armată, care a preluat puterea în 2021 printr-o lovitură de stat, notează Digi24.

Modelul locuiește în North Dagon Township din Yangon, zonă în care este în vigoare legea marțială. În astfel de zone, persoanele suspectate că au comis infracțiuni sunt judecate într-un tribunal militar, unde li se refuză drepturi precum accesul la un avocat.

Nang Mwe San a fost judecată la tribunalul închisorii Insein, cea mai faimoasă închisoare din țară, unde au fost închiși mulți prizonieri politici.

Mama sa a declarat că a nu a știut de sentință până când presa militară nu a confirmat-o, miercuri.

#femeie condamnata inchisoare, #OnlyFans, #poze nud, #Myanmar proteste , #stiri internationale