Femeie dispărută, căutată cu drone și câini de urmă, într-o zonă împădurită din Gorj

Sambata, 02 Martie 2024, ora 10:01
1375 citiri
Femeie dispărută, căutată cu drone și câini de urmă, într-o zonă împădurită din Gorj
Salvamontiștii din Gorj chemați să participe la căutările femeii dispărute FOTO Facebook/Salvamont Gorj

Poliţiştii şi salvamontiştii din judeţul Gorj caută o femeie de 81 de ani, dispărută de la domiciliu, în zona de sud a judeţului, Se intervine cu mai multe echipaje, dar şi cu drone şi cu un câine specializat în căutarea în natură.

”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru căutarea unei persoane anunţată ca dispărută de la domiciliu. Acţiunea se desfăşoară în zona de deal din sudul judeţului Gorj, iar salvamontiştii gorjeni intervin ca resursă de sprijin la solicitarea Inspectoratului Judeţean de Politie Gorj”, anunţă, sâmbătă, Salvamont Gorj.

Sursa citată a precizat că salvamontiştii intervin cu drone de căutare cu termoviziune, cu drone cu analiză a imaginilor cu inteligenţă artificială, un câine de căutare în mediu natural şi o ambulanţă Salvamont cu capacitate de intervenţie în teren dificil.

IPJ Gorj a anunţat dispariţia femeii, de 81 de ani.

”La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 1 martie, Mirescu Elena, în vârstă de 81 de ani, din sat Ciorari, comuna Stoina, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu au mai revenit”, a transmis, sâmbătă, IPJ Gorj.

Semnalmente: înălţime – 1.65 m, greutate-70 kg, păr alb, tuns până la nivelul umerilor, faţă rotundă.

La momentul plecării, femeia purta un pulover de culoare negru-maro, o vestă de culoare neagră, fustă de culoare maro, pantaloni tricotaţi de culoare neagră, batic cu imprimeu floral şi papuci de cauciuc de culoare albastră.

”Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea femeii, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UPDATE Turistă dispărută în Sinaia a fost găsită. Unde au depistat-o polițiștii
UPDATE Turistă dispărută în Sinaia a fost găsită. Unde au depistat-o polițiștii
O turistă care era cazată în staţiunea Sinaia a fost dată dispărută, în noaptea de joi spre vineri, în condiţiile în care femeia nu a revenit la autoturismul aflat la această unitate...
Trei ucraineni, fugiți de război, s-au pierdut în Munții Maramureșului. Salvamontiştii şi poliţiştii au declanşat o operaţiune de căutare
Trei ucraineni, fugiți de război, s-au pierdut în Munții Maramureșului. Salvamontiştii şi poliţiştii au declanşat o operaţiune de căutare
Salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră au declanşat o operaţiune de căutare şi recupare şi salvare a trei cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii...
#femeie disparuta, #Cautari, #salvamont, #gorj , #disparitie