Româncă dispărută fără urmă de o lună, în Belgia. Sora femeii: ”Ar fi amenințat-o c-o va face să dispară ca Elodia”

Miercuri, 04 Ianuarie 2023, ora 11:10
3072 citiri
Româncă dispărută fără urmă de o lună, în Belgia. Sora femeii: ”Ar fi amenințat-o c-o va face să dispară ca Elodia”
Lucia Miorița Alexăndroae a dispărut în 9 decembrie, în Belgia FOTO Poliția belgiană

O româncă în vârstă de 31 de ani, stabilită de zece ani în Belgia, a dispărut de o lună de acasă, astfel că familia din țară a cerut ajutor în mediul online pentru a o găsi. Autoritățile din România, Luxemburg și Belgia au demarat de asemenea cercetările.

Lucia Miorița Alexăndroae a dispărut, vineri, 9 decembrie de la domiciliul din Sterpenich. Familia acesteia a alertat autoritățile, joi, 15 decembrie, potrivit Adevărul.

„Dispărută din 9 decembrie de la domiciliul ei din Arlon (Belgia), unde locuia cu familia. Lucra la Eurostat-Soggeti în Luxemburg. Dacă cineva a văzut-o sau are informații despre sora mea Lucia Alexandroae, vă rog să mă anunțe. Mulțumesc frumos!”, conform mesajului publicat pe rețelele de socializare de una din surorile femeii.

O altă soră a femeii dispărute, care este stabilită în Anglia, a tras de asemenea un semnal de alarmă.

”„Ne-a întristat foarte mult vestea că sora mea cea mică, Lucia Alexandroae a dispărut din 9 decembrie. A locuit în Arlon, Belgia, și a lucrat pentru Eurostat – Soggeti, Luxemburg. Vă rog să distribuii și dacă aveți informații nu ezitați să ne contactați. Poliția a început cercetările, așa că vă rog să vă rugați pentru ca Poliția din Belgia și Luxemburg să lucreze împreună și eficient, în găsirea Luciei. Vă rog să o pomeniți în rugăciunile voastre în aceste momente foarte grele”, se arată în mesajul publicat pe Facebook de Aurica Mihalache.

„Nu ar fi plecat de-acasă fără fiica ei de 2 anișori și jumătate. Era ochii ei. O iubește enorm și nu ar putea sta un minut fără ea. Noi am vorbit prin apel video cu Lucia joi seara, 8 decembrie. Sâmbătă dimineața (10 decembrie) între 10 și 11, soțul ei ne-a spus că nu mai este, nu mai știe nimic de ea. Vineri nu ne-a spus nimic. Nu și-ar fi lăsat fetița. Nu ar fi plecat fără să vorbească cu noi. Avem noi bănuielile noastre, dar sunt doar bănuieli. Am anunțat dispariția surorii mele și acolo în Belgia, dar și aici la noi la Poliție. Am fost și am dat declarații. Sora mea și fiica ei au și cetățenie luxemburgheză. Am auzit că ar fi amenințat-o cu moartea, că ar fi amenințat-o că va face să dispară ca Elodia”, a declarat una dintre surorile femeii dispărute.

„Pe data de 13 decembrie a avut programare să-și facă unghiile, manichiurista a venit la ea acasă și soțul i-a spus că a plecat. Vă trimit în privat numele manichiuristei”, a declarat o femeie, în timp ce un alt român a spus că „versiunea soțului este că a plecat cu altul”.

Semnalmentele femeii sunt: 1,60 metri înălțime, 55 kilograme, constituție astenică, păr șaten deschis, ochi verzi. Nu se cunosc obiectele de vestimentație purtate la momentul dispariției. Persoanele care pot acorda detalii sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgență 112 sau cea

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate la momentul dispariției. Persoanele care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UPDATE Turistă dispărută în Sinaia a fost găsită. Unde au depistat-o polițiștii
UPDATE Turistă dispărută în Sinaia a fost găsită. Unde au depistat-o polițiștii
O turistă care era cazată în staţiunea Sinaia a fost dată dispărută, în noaptea de joi spre vineri, în condiţiile în care femeia nu a revenit la autoturismul aflat la această unitate...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#femeie disparuta, #romanca disparuta, #Belgia , #eveniment