O femeie a murit în avion în fața copiilor și a soțului ei. "A fost extrem de traumatizant pentru familie"

Luni, 08 August 2022, ora 14:59
8144 citiri
O femeie a murit în avion în fața copiilor și a soțului ei. "A fost extrem de traumatizant pentru familie"
Pasageri în avion FOTO Pixabay

O femeie a murit într-un avion în fața copiilor ei, când familia se întoacea acasă în Marea Britanie, după ce a locuit în Hong Kong timp de 15 ani.

Helen Rhodes călătorea acasă în Marea Britanie pe 5 august împreună cu soțul ei Simon și cu cei doi copii ai lor, Nathan și Emma, ​​după ce au locuit în Tung Chung, Hong Kong, timp de mai bine de 15 ani.

La câteva ore de la începutul zborului, doamna Rhodes a fost găsită fără suflare și nu a putut fi resuscitată, după ce a murit în somn.

Moașă de profesie, mama a stat pe scaunul ei pentru restul de opt ore de zbor, scrie Daily Mail.

O pagină a fost creată pentru a ajuta familia cu cheltuielile neașteptate și pentru a „o cinsti pe Helen. Până acum a strâns peste 10.000 de lire sterline.

„Suntem încă șocați în legătură cu dispariția bruscă a celei mai dragi noastre prietene Helen Rhodes, a cărei viață a influențat mulți oameni din Hong Kong și Marea Britanie", scrie pe pagina creată pentru strângerea de fonduri.

„Pe 5 august 2022, Helen a murit în somn în zborul ei din HK către Marea Britanie. Helen a fost găsită fără suflare, la câteva ore de la începutul zborului.

În ciuda tuturor eforturilor, nu a putut fi resuscitată. Toate acestea s-au desfășurat în fața copiilor ei. Pentru restul de 8 ore de zbor, Helen a stat întinsă într-un somn fără suflare pe scaunul ei.

Deși acest lucru a fost extrem de traumatizant pentru familie, toți au avut timp să-i spună ce trebuiau să-i spună. Inutil să menționăm că sunt devastați. Această pierdere este de neimaginat. Helen a fost o soție și o mamă devotată. Ea a fost cea care a ținut familia ei unită. După aterizarea în Germania și protocolul care a urmat, Helen a rămas la Frankfurt, în timp ce soțul ei (Simon) și cei doi copii mici (Nathan și Emma) au fost nevoiți să plece în Marea Britanie fără ea.

Helen și familia ei și-au încheiat o viață de peste 15 ani în Hong Kong pentru a porni într-un nou capitol trăind acasă, în Marea Britanie. Helen era încântată și emoționată de mutare, dar aștepta cu nerăbdare să-și vadă familia acasă, deoarece nu și-a văzut părinții în vârstă de când a început pandemia. Din păcate, nu a mai apucat să-i mai vadă.

Helen a fost moașă de profesie și a fost întotdeauna dispusă să dea o mână de ajutor sau un sfat oricui avea nevoie. Ea a fost pulsul comunității ei din Tung Chung, în Hong Kong.

Această strângere de fonduri este pentru a onora această femeie minunată care a fost iubită de atât de mulți, o prietenă dragă. Putem doar să sperăm că a știut cât de mult a însemnat pentru noi și că golul ei nu poate fi umplut niciodată. Durerea pe care o simțim este paralizantă. Cu toate acestea, ne simțim norocoși că am cunoscut-o".

Citește și:
Un soldat din Garda Regală britanică a fost găsit mort în cazarma Hyde Park. Participase la funeraliile Reginei Elisabeta
Un soldat din Garda Regală britanică a fost găsit mort în cazarma Hyde Park. Participase la funeraliile Reginei Elisabeta
Soldatul Jack Burnell-Williams, care a participat la înmormântarea reginei Elisabeta, a fost găsit mort într-o cazarmă din Hyde Park, scrie tabloidul britanic Daily Mail. Publicația scrie...
Ultima victimă a unor criminali în serie, căutată după 60 de ani. Cadavrele au fost îngropate în sensul unei svastici
Ultima victimă a unor criminali în serie, căutată după 60 de ani. Cadavrele au fost îngropate în sensul unei svastici
O serie de crime brutale care au avut loc în Anglia între 1963 și 1965 încă bântuie publicul britanic. Maniacul Ian Brady și partenera sa Mira Hindley au ucis cinci copii, care aveau între...
Comentarii