Un bărbat care se crede vrăjitor și-a ucis partenera. Cadavrul a fost găsit într-un butoi în flăcări

Miercuri, 29 Martie 2023, ora 13:43
2257 citiri
Un bărbat care se crede vrăjitor și-a ucis partenera. Cadavrul a fost găsit într-un butoi în flăcări
Andre Avila FOTO Daily Star

Rămășițele unei tinere în vârstă de 21 de ani au fost găsite într-un butoi care ardea, în Brazilia. Anchetatorii au descoperit rapid că omul care a omorât-o este chiar partenerul ei.

Laila Vitoria Rocha Oliveira și Andre Avila începuseră o relație cu doar câteva luni în urmă, informează Daily Star.

Bărbatul este cunoscut pe rețelele sociale sub numele Victor Samedi, unde susține că poate comunica cu morții. Acesta postează adesea imagini online cu săbii, cranii, diavoli și alte obiecte de care susține că are nevoie în ritualurile sale.

Fata a fost ucisă în 25 martie. Vecinii bărbatului au fost cei care au sunat la poliție după ce au auzit țipete. După ce au ajuns la locul faptei, ofițerii au găsit cadavrul carbonizat al victimei în interiorul unui butoi în flăcări, potrivit rapoartelor oficiale.

Pe corpul victimei au fost descoperite multiple răni, printre care și una în abdomen, provocată prin înjunghiere.

Mama Lailei a declarat presei locale că tânăra se mutase în Porto Alegre în urmă cu aproximativ două luni, apoi a început să se întâlnească cu un bărbat care spunea că este „vrăjitor”.

Avocatul suspectului, Jean Maicon Kruse, a negat acuzațiile de vrăjitorie aduse clientului său: „Inculpatul nu practică actele care i-au fost imputate de unele instituții de presă”.

În ciuda interesului aparent manifestat de suspect pentru magia neagră, anchetatorii au anunțat că exclud orice legătură între crimă și un ritual religios.

#femeie omorata, #Brazilia, #Vrajitor , #stiri internationale