Bărbat suspectat că și-a ucis fosta soție, în fața copilului lor de 4 ani, găsit de poliție la păcănele

Duminica, 06 Februarie 2022, ora 17:26
5397 citiri
Bărbat suspectat că și-a ucis fosta soție, în fața copilului lor de 4 ani, găsit de poliție la păcănele
Mama din Vaslui ucisă de concubin. FOTO: stiriest.ro

Un bărbat de 45 de ani din Vaslui a fost reținut de poliție după ce și-a ucis fosta concubină. Cei doi aveau împreună patru copii. Cel mai mic dintre ei a asistat la crimă.

După ce și-a lăsat fosta iubită în vârstă de 34 de ani, în agonie, bărbatul a plecat să joace păcănele într-un bar, potrivit stiriest.ro. Poliția l-a săltat și l-a dus la audieri.

Un copil de patru ani a asistat la crimă

Tragedia s-a întâmplat joi, 3 februarie. Bărbatul o convinsese pe femeie să o lase în casă pentru a-și vedea copiii. Însă, orbit de gelozie ar fi înjunghiat-o în inimă.

Scena înfiorătoare a avut loc chiar în faţa unuia dintre copiii acestora, în vârstă de patru ani ani.

Tânăra avea doar 14 ani când a început relaţia cu cel care avea să o ucidă. Nu au fost căsătoriţi niciodată şi au împreună patru copii, de 4, 14, 18 şi 19 ani, scrie Adevărul.

Sătulă de bătăi şi să fie terorizată de fostul partener, femeia se refugiase de un an în casa unei rude din comuna Zorleni. Îşi găsise de lucru la un depozit din Bârlad şi încerca să îşi refacă viaţa departe de bărbatul violent care, de-a lungul anilor, îi făcuse viaţa un coşmar. Între timp, începuse o altă relaţie.

Nu de puţine ori, însă, fostul concubin dădea buzna peste ea şi o ameninţa, fără să îi pese că de faţă erau şi copiii. Joi seara, a convins-o pe Cristina să-l primească din nou în casă. După ce a ucis-o, agresorul a fugit. O vecină a fost alertată de copilul de patru ani care a asistat la uciderea mamei sale, şi care a găsit-o apoi fără suflare în casă.

„A omorât-o soţul. Am venit şi am găsit-o. Ea stătea cu chirie. Era gelos, gelos. Un copil de patru ani a văzut toată crima””, a declarat vecina.

Considera că tânăra este bunul lui personal

După audierea criminalului, a ieşit la iveală faptul că acesta considera că fosta lui concubină îi aparţine şi poate dispune de viaţa ei după bunul plac.

„Autorul faptei are 45 de ani. Cei doi au avut o relaţie încă de când victima avea 14 ani. Au patru copii în total şi sunt despărţiţi de un an şi jumătate. Nu mai avea ordin de interdicţie.

Autorul a fost plecat în străinătate şi la sfârşitul lunii decembrie a venit acasă. Sub pretextul că vrea să-şi vadă copiii, cu trei zile în urmă (joi - n.r.) a venit la locuinţa victimei, iar aceasta i-a permis să-şi vadă copiii şi să rămână peste noapte acolo.

Autorul a declarat că este gelos, că el a luat victima de soţie de la 14 ani şi el considera că îi aparţine, că este a lui”, a precizat Alice Ruja, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru Vremea Nouă.

Tânăra își refăcuse viața

Picătura care a umplut paharul pentru ucigaş a fost faptul că fosta parteneră a îndrăznit nu numai să îl părăsească, dar să îşi şi refacă viaţa alături de un alt bărbat. Anul trecut, pe 24 ianuarie, Puiu Galan şi-a dat foc la casă, după ce mai încercase de câteva ori acelaşi lucru.

Vecinii cred că are probleme psihice. Acum, criminalul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

„Victima a început între timp o altă relaţie, moment în care acesta a răbufnit. Se afla vineri în bucătărie cu fosta soţie şi s-au certat, iar el i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în inimă, după care a fugit. De faţă era băiatul cel mic, de patru ani, care a alertat vecinii. După ce a fost prins pe raza unei alte localităţi, a fost reţinut preventiv sub aspectul comiterii infracţiunii de omor şi va fi prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă”, mai spune Alice Ruja.

După cele întâmplate, copiii au rămas în grija rudelor din partea mamei şi primesc consiliere psihologică.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#femeie vaslui ucisa concubin, #copil 4 ani asista crima, #femeie ucisa sot gelozie , #crima