O femeie s-a îmbătat și și-a bătut iubitul. Poliția i-a interzis să se apropie de partener timp de cinci zile

Autor: N.G.
Miercuri, 01 Februarie 2023, ora 14:05
3413 citiri
O femeie s-a îmbătat și și-a bătut iubitul. Poliția i-a interzis să se apropie de partener timp de cinci zile
FOTO arhivă Ziare.com

O femeie din Alba a consumat bături alcoolice și și-a bătut concubinul, după o discuție mai aprinsă. Cazul s-a petrecut în orașul Câmpeni, în seara zilei de 30 ianuarie. Bărbatul a raportat la poliție agresiunea, o zi mai târziu, în 31 ianuarie.

Faptele au fost făcute publice de reprezentații poliției din Alba, într-un comunicat de presă transmis miercuri, 1 februarie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 ianuarie 2023, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată de către un bărbat de 48 de ani cu privire la faptul că a fost agresat de către concubina sa.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în seara zilei de 30 ianuarie, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, femeia în vârstă de 50 de ani și-ar fi agresat partenerul, provocându-i leziuni la nivelul unei coapse, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar femeii i-a fost interzis să se apropie de partenerul său.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

#femeie, #alcool, #agresiune, #ordin protectie , #politie
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
"Poliția i-a interzis să se apropie de partener timp de cinci zile"