La 62 de ani vrea să fie din nou mamă. Cazul bunicii cu 17 nepoți care se iubește cu un bărbat de 25 de ani

Duminica, 12 Martie 2023, ora 14:28
3881 citiri
La 62 de ani vrea să fie din nou mamă. Cazul bunicii cu 17 nepoți care se iubește cu un bărbat de 25 de ani
Cei doi soți vor un copil FOTO facebook

Cazul unei femei în vârstă care vrea un copil cu soțul mult mai tânăr face vâlvă peste Ocean. Cherly McGregor are 62 de ani și s-a căsătorit cu soțul ei, Quran McCain, acum în vârstă de 25 de ani, în urmă cu 18 luni.

Mamă a șapte copii și bunică a 17 nepoți, Cherly vrea să fie din nou părinte. Dacă va reuși, copilul ei va fi mai tânăr decât nepoții și nepoatele sale.

Femeia a fost criticată online pentru decizia ei de a avea un copil. I s-a spus că este "prea bătrână" pentru a deveni din nou mamă și că relația ei cu diferența de vârstă este "dezgustătoare".

"Nu-mi pasă", a răspuns ea. Vorbind la emisiunea This Morning, ea a explicat: "Ei au spus, cred că doar din cauza vârstei mele, nu pot avea grijă de un copil. Am mai multă energie decât probabil jumătate dintre acești copii care mă critică acum și nu văd asta ca pe o problemă. Mă aflu într-o căsnicie fericită și sănătoasă. Căutăm să ne întemeiem o familie și asta este tot ce avem"

Cheryl McGregor nu este capabilă să poarte un copil, dar cuplul a dezvăluit că a vorbit cu trei mame surogat. De asemenea, ea și soțul ei sunt deschiși și la adoptarea unui copil.

McGregor crede că nu este "niciodată prea târziu" să aibă copii și împărtășește în mod regulat videoclipuri inedite pe Tik Tok despre viața ei sexuală cu McCain.

Cei doi, ambii din Georgia, SUA, s-au cunoscut prin intermediul aplicației de partajare de videoclipuri și au postat inițial videoclipuri de dans ca prieteni. Ulterior, McCain și-a dat seama că are sentimente pentru actuala sa soție și i le-a mărturisit.

Din nefericire, relația lor și diferența de vârstă a costat-o pe Cheryl relațiile sale familiale, deoarece doar unul dintre copiii ei a rămas alături de ea, ceilalți îndepărtându-se de ea.

#femeie, #62 ani, #copil, #sot, #25 ani, #America, #Georgia, #bunica, #critici, #nebunie , #stiri internationale