NASA a anunțat un fenomen incredibil: Locul unde poți vedea răsăritul și apusul soarelui, la fiecare 90 de minute VIDEO

Miercuri, 11 Mai 2022, ora 01:16
21606 citiri
NASA a anunțat un fenomen incredibil: Locul unde poți vedea răsăritul și apusul soarelui, la fiecare 90 de minute VIDEO
Răsăritul și apusul apar la fiecare 90 de minute pe ISS FOTO: Suntoday

Printre fenomenele neobișnuite din lumea noastră, Agenția Spațială americană NASA informează pe pagina sa oficială despre unele dintre ele, printre care lungimea zilei din timpul verii și a nopții din anotimpul de iarnă din Antarctica ce durează, fiecare, șase luni. În plus, un mesaj recent vorbește de un alt eveniment incredibil, experiența de a vedea răsăritul și apusul soarelui, la fiecare 90 de minute, de către astronauții de la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS), aflată la aproximativ 420 de kilometri distanță de Pământ.

În cea mai recentă sesiune interactivă de pe rețelele de socializare, ISS a primit multe întrebări de la utilizatorii de pe Twitter, potrivit Mashable.

În acest timp, doi dintre astronauți, Akihiko Hoshide din Japonia și Thomas Pesquest din Franța s-au întors la bord, după ce au efectuat o plimbare spațială, care a durat aproape șapte ore.

În timpul dialogului, un pământean de pe Twitter a întrebat dacă astronauții simt vreo diferență de temperatură în costumele lor, atunci când ies în afara modului stației. Expertul NASA, care a răspuns pe Twitter, a postat un mesaj, care a uimit pe toată lumea.

Descoperire de senzație pe fundul oceanului: ”Este drumul spre Atlantida”, nemaivăzut la 3 kilometri adâncime VIDEO

”Călătorii din spațiu experimentează un răsărit și un apus de soare, la fiecare 90 de minute”.

Vorbind despre incredibilul fenomen pe care îl observă astronauții de pe ISS, un expert al NASA a explicat faptul că Stația Spațială orbitează Pământul la fiecare 90 de minute, văzând practic câte un răsărit și un apus la 45 de minute, unul după altul.

Oamenii ar putea fi extratereștri: Descoperirea provenită din altă lume VIDEO

Odată cu asta, există și o variație de temperatură între minus 250 de grade Fahrenheit (-156 grade Celsius), din timpul apusului, până la 250 de grade Fahrenheit (121 de grade Celsius), o diferență destul de mare.

Cu toate astea, costumele spațiale ale astronauților (pe care le poartă când ies pentru lucrări în afara stației) sunt echipate cu straturi de protecție, pentru a-i ajuta să se simtă confortabil, în timpul variației de temperatură.

#fenomen neobisnuit, #rasarit soare, #apus soare spatiu, #Statia Spatiala Internationala, #Statia Spatiala NASA, #iss , #fenomen