Chelsea ofera 63 de milioane de euro pentru Torres

Luni, 26 Mai 2008, ora 11:55
1017 citiri
Chelsea ofera 63 de milioane de euro pentru Torres

Chelsea pregateste o oferta de 63 de milioane de euro pentru golgheterul lui Liverpool, Fernando Torres, potrivit Daily Mail.

Torres ar urma la Chelsea sa-i ia locul lui Drogba, care va parasi gruparea londoneza in aceasta vara. De serviciile ivorianului sunt interesate mai multe grupari, printre care AC Milan, Inter si Real Madrid.

Chiar daca suma pe care Abramovic vrea s-o ofere pentru varful cormoranilor este fabuloasa, oficialii lui Liverpool spun ca atacantul spaniol nu este de vanzare.

Adorat de fani

Sezonul impresionant avut in tricoul lui Liverpool i-a adus lui Torres iubirea suporterilor, care i-au dedicat chiar si un cantec. Imnul lui Torres se numeste "The Armband Song" si este cantat de fanii lui Liverpool dupa fiecare gol marcat de atacantul spaniol.

"Puterea sa a demonstrat-o / El era un "red" / Torres, Torres / Niciodata nu vei merge singur / Torres, Torres / Am cumparat un fenomen / Din insorita Spanie / Prinde balonul / Si marcheaza din nou / Fernando Torres / Numarul 9 / Torres, Torres"

Fernando Torres (24 de ani) a venit la Liverpool la inceputul sezonului 2007/2008, de la Atletico Madrid, contra sumei de 33 milioane de euro. In primul sezon jucat in tricoul "cormoranilor", cel poreclit "El Nino" a marcat 33 de goluri in cele 46 de partide disputate.

24 din cele 33 de goluri au fost marcate in Premier League, el reusind sa doboare recordul de goluri inscrise de un debutant in campionatul englez de fotbal. Precedentul record era detinut de olandezul Ruud van Nistelrooy, care a marcat de 23 de ori in sezonul sau de debut.

CSM București a mai făcut un transfer de marcă. O marcatoare de calibru vine lângă Cristina Neagu
CSM București a mai făcut un transfer de marcă. O marcatoare de calibru vine lângă Cristina Neagu
CSM Bucureşti a anunţat, luni, că o va avea din vară în lot pe Alina Grijseels, de la Metz, căpitanul şi unul dintre golgheterii Germaniei la Campionatul Mondial de la finalul anului trecut....
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#liverpool, #Chelsea, #transfer, #Torres , #Liverpool