Ferrari vinde, in serie limitata, o copie a volanului de la Formula 1

Duminica, 17 Iulie 2011, ora 14:27
2997 citiri
Ferrari vinde, in serie limitata, o copie a volanului de la Formula 1
Foto: My Luxury

Ferrari a realizat o copie perfecta a modelului de volan utilizat de pilotii Fernando Alonso si Felipe Massa in cadrul campionatului mondial de Formula 1 2011, in editie limitata.

Volanul a fost fabricat la scara 1:1, reproducand intocmai aspectul, comenzile si finisajele originale si este disponibil in doar 250 de exemplare, la un pret de 2.245 de dolari, relateaza My Luxury.

Replica perfecta a volanului Ferrari F1 este realizata in fibra de carbon, fiecare exemplar fiind prevazut cu o placuta de identificare menit sa certifice provenienta, purtand un numar de cod unic.

Initiativa faimoasei case automobilistice din Maranello reprezinta un mod de a transmite fanilor Ferrari o mica parte din emotiile intense specifice evenimentului care se desfasoara anual pe cele mai spectaculoase piste ale lumii.

Multe case italiene producatoare de automobile au omagiat anul acesta aniversarea a 150 de ani de "Italie Unita", realizand o serie de accesorii personalizate in acest scop, iar Ferrari doreste sa fie prezent pe lista acestora cu volanul sau in editie limitata, subliniaza sursa.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#copie perfecta volanului Ferrari, #volanul Ferrari Formula Unu , #Formula 1