Ferrari a vandut in Romania de doua ori mai multe masini decat si-a propus

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 11:35
2703 citiri
Ferrari a vandut in Romania de doua ori mai multe masini decat si-a propus
Foto: Arhiva

Dealer-ul Ferrari din Romania si-a depasit cota stabilita pentru 2010 si a ajuns sa vanda chiar si din masinile programate initial pentru anul 2012.

Forza Rossa a vandut in acest an 26 de unitati peste cele 25 de unitati vizate, iar constructorul italian a aprobat suplimentarea cotei, potrivit Gandul.

Camelia Bazac, administratorul delegat al companiei, a afirmat ca in 2011 se astepta la o crestere a numarului de masini alocate Romaniei si a adaugat ca Forza Rossa are un proiect regional de extindere, prin deschiderea de noi showroom-uri Ferrari si reprezentante Ferrari Store.

"Dinamismul fabricii de la Maranello, care va produce an de an un model nou, ne va ajuta la cresterea vanzarilor, a unitatilor alocate Romaniei si, automat, a cifrei de afaceri", a declarat ea.

Extinderea companiei romanesti va incepe cu deschiderea unui Ferrari Store in Monaco, care va fi inaugurat anul viitor, dupa ce data de deschidere a fost amanata de mai multe ori. Magazinul face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare in Franta la care lucreaza Ferrari.

Cel mai scump produs vandut la Ferrari Store a fost un Segway Ferrari in valoare de 9.800 euro, iar cel mai scump model vandut in acest an de Forza Rossa este un 599 GTO, vehicul serie limitata, in valoare de 320.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Ferrari Romania, #Forza Rossa, #Ferrari Store , #Romania