Bugatti si Ferrari si-au vandut deja toate masinile pentru 2010

Sambata, 02 Octombrie 2010, ora 10:29
1568 citiri
Bugatti si Ferrari si-au vandut deja toate masinile pentru 2010

Volkswagen si Fiat, care detin brandurile de lux Bugatti si Ferrari, au anuntat ca au vandut toate masinile scumpe programate in acest an, ca urmare a revenirii cererii pentru masinile de lux.

Bugatti a primit comenzi pentru toate cele cinci automobile World Record, in valoare de 1,95 de milioane de euro fiecare, acestea fiind cele mai rapide masini de serie la nivel mondial. Masina, care poate atinge o viteza de 415 kilometri pe ora, a fost prezentata de Directorul general al Bugatti, Franz-Josef Paefgen, la salonul auto de la Paris, transmite Bloomberg.

Nici cei care sperau sa isi cumpere un Ferrari SA Aperta nu au mai mult noroc. Constructorul italian a vandut deja cele 80 de modele facute pentru acest an si nu intentioneaza sa isi suplimenteze productia. Modelul costa 400.000 de euro si a fost construit in onoarea designerilor Sergio si Andrea Pininfarina.

De asemenea, BMW si Mercedes-Benz, cei mai mari producatori de masini de lux la nivel mondial, si-au propus acest an vanzari cu 10% mai mari, sustinute de revenirea economica si a apetitului pentru masinile "de fite". Revenirea pietei se observa deja pe burse, unde actiunile BMW au crescut cu 62%, Volkswagen a castigat 35%, iar Daimler, 25%.

Si Ferrari anticipeaza o crestere a profitului cu un ritm de doua cifre, aproape de un nivel record, a precizat presedintele Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo.

#Bugatti World Record, #Bugatii vanzari, #Ferrari vanzari , #stiri Ferrari