Cartea care e mai scumpa ca un Ferrari

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 11:45
2591 citiri
Cartea care e mai scumpa ca un Ferrari

Cea mai exclusivista publicatie din toate timpurile, 852 de pagini, doar 20 de exemplare, 275.000 dolari. Este vorba despre editia Enzo Diamante a cartii Ferrari Opus.

Logo-ul Ferrari de pe coperta (calutul cabrat) este incrustat cu 1.500 de diamante, suportul cartii este din fibra de carbon, iar in interior, o felicitare semnata de chiar presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo ii intampina pe norocosii posesori: Enjoy your Opus, conform MONEY.ro.

Fiecare proprietar al acestei carti va participa la o tombola al carei castigator va intra in posesia unei replici a unui monopost F1 condus de Michael Schumacher.

Editia limitata a cartii Ferrari Opus, denumita "Enzo Diamante Edition" costa 275.000 dolari, mai mult decat un Ferrari California (192.000 dolari) sau un Ferrari 458 Italia (225.000 dolari). Primul exemplar din cele 20 care vor fi scoase la vanzare a fost comandat deja de un om de afaceri din Sri Lanka. Un alt exemplar va fi scos la licitatie la Maranello. Citeste mai multe despre Cartea care e mai scumpa decat un Ferrari pe Money.ro.

#carte Ferrari, #pret carte, #carte scumpa , #stiri Ferrari
Comentarii
Poza Wolfyy
Wolfyy
rank 5
Pai si castigatorul ce face cu Michael Schumacher? Il gazduieste pana moare unul dintre ei?