Ferrari lanseaza modelul one-off Superamerica 45

Joi, 19 Mai 2011, ora 21:46
4408 citiri
Ferrari lanseaza modelul one-off Superamerica 45
Foto: ANSA

Ferrari i-a incredintat colectionarului american Peter Kalikow cea mai noua realizare a sa, modelul Superamerica 45, conceput ca one-off, in cadrul programului de Proiecte Speciale.

Stilul acestui model unic apartine echipei Ferrari Design, masina fiind produsa in spatiile special amenajate de Ferrari, pentru colectionarul newyorkez Peter Kalikow, cu ocazia celei de-a 45 aniversari de fidelitate a acestui client fata de celebra casa producatoare de automobile, relateaza ANSA.

Noul exemplar va debuta public in data de 20 mai, in cadrul Concursului de Eleganta din Villa d'Este, pe tarmul lacului Como, Italia.

Ca orice proiect special apartinand casei Ferrari si design-ul noului model este personalizat: Superamerica 45 se caracterizeaza in special prin prezenta unui hard-top rotativ din fibra de carbon, iar porbagajul este conceput intr-o forma absolut originala, studiata pentru a oferi spatiu capotei pliabile, in configutatie deschisa.

Habitaclul este o zona realizata in acelasi spirit original, spectaculos si elegant, in acelasi timp, combinand culoarea cafeniu-deschis a tapiteriei in piele cu detaliile in carbon albastru inchis.

#debut Ferrari Superamerica45, #noul model Ferrari Superamerica45 , #stiri Ferrari