Gabi Popescu da in judecata firma Ferrari

Miercuri, 21 Mai 2008, ora 09:44
3518 citiri
Gabi Popescu da in judecata firma Ferrari

Gabi Popescu da Ferrari in judecata si solicita despagubiri, dupa ce bolidul sau, un Ferrari 612 Scaglietti, pe care a platit 280.000 de euro, a luat foc pe autostrada, informeaza Evenimentul Zilei in editia online.

Prin deschiderea reprezentantei din Bucuresti, eveniment petrecut recent, renumitul constructor de automobile Ferrari a patruns oficial si pe piata romaneasca. Numai ca, pe teritoriul tarii noastre, afacerea italienilor nu merge ca pe roate.

Cel putin un roman este nemultumit de calitatea serviciilor oferite de renumita marca de masini.

Ex-internationalul, Gabi Popescu, a decis sa introduca in instanta actele necesare pentru a-i actiona in judecata pe cei de la Ferrari.

Olteanul este suparat ca, la putin timp dupa ce si-a achizitionat un bolid marca Ferrari 612 Scaglietti, pentru care a platit 280.000 de euro, masina a fost implicata intr-un incident socant, in care proprietarul a fost la un pas sa-si piarda viata.

In timp ce rula pe autostrada Bucuresti - Pitesti, "comoara" fostului fotbalist a luat foc, aparent din senin. Incidentul a avut loc pe 10 aprilie 2006, la numai trei saptamani de la momentul in care Popescu si-a cumparat "bijuteria" pe patru roti.

Ferrari-ul de aproape 300.000 de euro s-a facut scrum. Italienii nu vor sa-l despagubeasca pe Gabi Popescu, considerand ca incidentul s-a produs din pricina unei erori de pilotaj.

Devenit motiv de ironii pe site-urile impatimitilor de motoare, Popescu a demarat operatiunile menite sa-l ajute in a-si recupera banii investiti.

Initial, fostul mijlocas de la Valencia a planuit sa rezolve conflictul pe cale amiabila. Numai ca reprezentantii celebrei nu accepta nici in ruptul capului sa-i achite contravaloarea automobilului.

"In lume au mai existat sapte cazuri similare celui patit de mine. In toate acestea, oamenii au avut castig de cauza in instanta si au fost despagubiti, fiindca au fost greseli de constructor. Eu am platit 280.000 de euro si nu-mi pot permite sa las lucrurile asa. Ii voi actiona in judecata pe cei de la Ferrari", a declarat Popescu.

Matteo Torre, seful biroului de presa de la Ferrari, a precizat: "Atata timp cat o actiune juridica este in desfasurare in legatura cu acest caz, nu avem voie sa facem niciun comentariu inainte ca aceasta sa se sfarseasca".

Neoficial, cei de la Ferrari sustin ca de vina ar fi proprietarul bolidului, adica Gabi Popescu, pe care-l suspecteaza ca ar fi umblat la motor, ca sa-i imbunatateasca performantele.

"Cei de la Ferrari au tratat cu superficialitate cazul meu! Mi s-a spus ca mi se va da un raspuns dupa efectuarea expertizelor. Pana acum, n-am primit niciun rezultat", a mai adaugat Popescu.

Acesta sustine ca a participat pana acum la doua expertize tehnice, in compania specialistilor trimisi special din Italia.

"Cei de la Ferrari au tratat cu superficialitate si chiar indiferenta cazul meu! Eu am deja doua hotarari judecatoresti irevocabile care-mi dau dreptate!", sustine Gabi Popescu.

"Mi s-a spus ca mi se va da un raspuns dupa efectuarea expertizelor, indiferent care este acesta. Pana acum, n-am primit niciun rezultat din partea celor care au facut expertizele. Nu e corect cum procedeaza italienii", se plange pagubasul.

Popescu a consultat mai multi specialisti auto, care i-au confirmat ca la un Ferrari este imposibil sa ia foc motorul din vina soferului, fiindca masina n-are comenzi manuale, ci este manevrata electronic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Zeci de vaci au ars de vii, după un incendiu la o fermă din județul Botoșani. Focul a mai distrus și două autoturisme, o cisternă și mai mulți baloți de furaje
Zeci de vaci au ars de vii, după un incendiu la o fermă din județul Botoșani. Focul a mai distrus și două autoturisme, o cisternă și mai mulți baloți de furaje
Şaptezeci de vaci au murit, sâmbătă, într-un incendiu care a cuprins o fermă de animale din judeţul Botoşani. ”Un incendiu violent a izbucnit, în urmă cu puţin timp, la o fermă de...
Se deschide circulația pe încă 13 kilometri de pe Autostrada A0 Centura București. Anunțul făcut de directorul general al CNAIR
Se deschide circulația pe încă 13 kilometri de pe Autostrada A0 Centura București. Anunțul făcut de directorul general al CNAIR
Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol anunţă deschiderea circulaţiei pe încă 13 kilometri din A0 Sud. ”Circulaţia pe încă 13 km din A 0Sud, între DN 5 şi DN 4 se deschide...
#ferrari, #Gabi Popescu, #judecata, #foc, #autostrada , #stiri Ferrari