VIDEO Mega actiune a politiei spaniole. Au confiscat 600 kg de cocaina, masini de lux si un arsenal de arme de la o grupare de traficanti de droguri

Duminica, 14 Martie 2021, ora 20:58
2895 citiri
VIDEO Mega actiune a politiei spaniole. Au confiscat 600 kg de cocaina, masini de lux si un arsenal de arme de la o grupare de traficanti de droguri
Arsenalul capturat de politistii spanioli

Un automobil Ferrari de culoare rosu in valoare de 250.000 de euro si un intreg arsenal de arme, inclusiv revolverele si o sabie japoneza, au fost confiscate dupa arestarea a 12 membri ai celei mai mari bande de traficanti de droguri din Madrid, a anuntat, duminica, politia spaniola.

Potrivit Politiei Nationale a Spaniei, la gruparea criminala, una extrem de violenta, s-au gasit si 600 kg de cocaina.

Aproximativ 700.000 de euro in numerar au fost confiscati, alaturi de 20 de masini scumpe, inclusiv Ferrari.

Un "avocat al drogurilor" a indeplinit sarcini legale pentru organizatie, inclusiv spalarea banilor, in timp ce membrii bandelor foloseau nume de cod pentru a se referi la alti membri ai organizatiei sau la apartamentele utilizate pentru depozitarea cocainei.

Membrii gruparii locuiau in proprietati de lux.

"Potrivit anchetatorilor, a fost cea mai mare organizatie de distributie a cocainei din capitala Spaniei", a anuntat politia intr-un comunicat.

Un filmulet al al politiei a aratta ofiterii care au scos o geanta plina cu numerar dintr-un compartiment ascuns in tavanul unui apartament in timpul unui raid.

Liderul gruparii, care este din Maroc, a stabilit legaturi intre bandele de droguri din Columbia, Maroc, Spania si nordul Europei.

Politia spaniola a lucrat cu omologii din Columbia la operatiune.

#Spania, #politia spaniola, #traficanti de droguri, #stiri europa , #stiri Ferrari