Regula pe care Ferrari nu o incalca oricat ai plati: Singura culoare interzisa de constructorul italian

Miercuri, 05 Aprilie 2017, ora 21:09
33114 citiri
Regula pe care Ferrari nu o incalca oricat ai plati: Singura culoare interzisa de constructorul italian
Foto: Ferrari

Ferrari le permite cumparatorilor sa isi personalizeze asa cum isi doresc bolizii de lux, insa o culoare este interzisa.

Herbert Appleroth, CEO al Ferrari in Asia si Australia, a dezvaluit ca singura culoare interzisa pentru caroseriile masinilor este rozul.

Appleroth a afirmat ca aceasta regula este una stricta, de la care Ferrari nu se abate niciodata, indiferent cat de excentric si darnic ar fi cumparatorul.

"Pur si simplu nu se potriveste cu politica noastra. Este o regula a brandului. Fara roz, nu facem pokemoni din Ferrari", a spus Appleroth, citat de The Drive.

Seful Ferrari a mai mentionat ca fiecare solicitare in privinta unei combinatii de culori mai atipice este analizata cu atentie.

Spre exemplu, un client a dorit sa cumpere un Ferrari de culoare galbena, cu interior cu interior albastru. O combinatie care celor de la Ferrari nu le-a placut, dar care a fost realizata dupa ce proprietarul a afirmat ca este ultima sa masina si vrea sa fie ingropat cu tot cu ea.

Cea mai populara culoare folosita de cei de la Ferrari este in continuare rosul aprins, care atrage mereu numeroase priviri.

C.S.

#culoare interzisa Ferrari, #masini roz Ferrari , #stiri Ferrari