Ferrari lanseaza campania Red Friday - reduceri de pana la 50% in weekend

Miercuri, 07 Decembrie 2011, ora 23:08
2123 citiri
Ferrari lanseaza campania Red Friday - reduceri de pana la 50% in weekend

Avand in vedere ca, in ciuda drumurilor proaste din tara, romanii sunt mari amatori de masini de lux cu multi cai putere, Forza Rossa, grupul din care face parte Ferrari Store, a anuntat un weekend cu preturi speciale pentru toate produsele oficiale.

Astfel, incepand de vineri, 9 decembrie, si pana duminica inclusiv, la toate produsele, inclusiv la cele premium, din cadrul colectiei LifeStyle, va fi aplicata o reducere de pana la 50% din pret.

"Este o perioada in care clientii cauta idei de cadouri autentice si cu o puternica valoare simbolica. Ceea ce oferim noi aici corespunde exact acestei dorinte, iar gama diversificata a produselor face ca absolut oricine, de la cel mai mic membru al familiei, la un fan al competitiilor sau un om de afaceri sa gaseasca ceea ce-i place.

Prin acest program promotional dorim sa oferim sansa tuturor romanilor sa ofere sau sa-si ofere un cadou foarte frumos care reprezinta brandul cel mai fascinant in Romani", a explicat Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa, campania "Red Friday", potrivit Capital.

Magazinul oficial Ferrari este al doilea ca marime in Europa, dupa cel de la Milano si comercializeaza produse ale colectiilor LifeStyle si Fan.

Printre obiectele pe care le puteti achizitiona se numara articole vestimentare, accesorii de lux, articole decorative, machete, jucarii, dar si articole pentru casa si carti si reviste.

#Ferrari Forza Rossa reduceri, #reduceri 50 Ferrari, #Ferrari magazin Romania reduceri , #stiri Ferrari