Patru adolescente dintr-un centru social din Timiș au fost date dispărute. Apelul polițiștilor

Duminica, 04 Septembrie 2022, ora 18:21
3120 citiri
Patru adolescente dintr-un centru social din Timiș au fost date dispărute. Apelul polițiștilor
Cele patru fete au fost văzute ultima oară sâmbătă, 3 septembrie FOTO tion.ro

Patru fete cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani au fost date dispărute după ce acestea au plecat din Centrul de zi-Casa Depora din Giarmata, județul Timiș, și nu s-au mai întors.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care efectuează verificări în vederea depistării celor patru fete.

Sâmbătă, 3 septembrie, în jurul orei 17:00, Corina-Doina Kraubvogel (17 ani), Ana-Maria Frank (16 ani), Andreea Vasiliu (16 ani) și Eleonora Geanina Orgin (17 ani) au plecat de la Centrul de zi-Casa Debora din Giarmata, iar până în prezent nu au mai revenit.

Polițiștii au transmis descrieri pentru fiecare fată în parte.

Ana-Maria Frank are înălțimea 1,65 metri, 45 de kilograme, păr brunet cu nuanțe de roz, ondulat, lung, ochi căprui. În momentul dispariției purta pantaloni negri, hanorac roșu și încălțăminte sport (nu se cunoaște culoarea).

Corina-Doina Kraubvogel are 1,65 metri, 50 kg, păr blond cu nuanțe de roz, drept, lung, ochi verzi. Purta blugi negri, hanorac verde, încălțăminte sport (nu se cunoaște culoarea).

Andreea Vasiliu are 1,55 metri, 65-70 kg, păr șaten, ochi căprui și probleme locomotorii. Era îmbrăcată cu pantaloni negri, hanorac negru, adidași albi.

Eleonora Geanina Orgin are 1,60 metri, 50 kg, ochi căprui, păr șaten. Purta blugi negri, hanorac verde, adidași negri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la fetele dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Potrivit descrierii de pe site-ul centrului social, „Casa Debora oferă un refugiu unic pentru victimele minore ale abuzului sever, inclusiv ale traficului de persoane. Înființat în anul 2002, Centrul Rezidențial Casa Debora este format în prezent din două unități de tip familial, fiecare dintre acestea fiind deservită de un cuplu creștin instruit și echipat pentru a funcționa ca părinți sociali pentru circa zece fete care au nevoie de protecție. Viața la Casa Debora oferă asistență integrată, asigurată de o echipă de specialiști, pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărei fete. Casele noastre, în care peste 150 de fete au găsit un adăpost de la început până în prezent, sunt menite să fie un spațiu al vindecării și al speranței”.

#fete rapite, #fete disparute, #Politia Romana, #politia timisoara , #rapire