Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vezi cat costa un Fiat Doblo Panorama in Romania

Luni, 07 Iunie 2010, ora 15:05
2335 citiri
Vezi cat costa un Fiat Doblo Panorama in Romania

Importatorul Fiat in Romania, Auto Italia, a anutat ca a inceput vanzarea modelului Doblo Panorama si in tara noastra. Modelul pleaca de la 14.990 de euro in versiuna otto cu 95 CP si 127 Nm, in timp ce versiunea cea mai ieftina echipata cu un motor diesel porneste de la 16.390 de euro - iar unitatea dezvolta 90 CP si 200 Nm.

Varful gamei este reprezentat de un 2.0 Multijet de 135 CP, care ofera si un cuplu motor de 320 Nm si are un pret de pornire de 19.790 de euro cu toate taxele incluse. Modelul este oferit in versiuni cu cinci sau sapte locuri, iar portbagajul ofera intre 790 si 3.200 de litri, depinzand de amplasarea scaunelor.

Fiat Doblo este cel mai bine vandut MPV din segmentul sau, iar generatia precedenta s-a vandut in peste un milion de exemplare. Toate aspectele lui Fiat Doblo Panorama au fost imbunatatite, de la motorizari si perfromante, pana la siguranta, spatiu si confort. Ambele usi laterale sunt culisante, iar motorul beneficiaza de aportul unui sistem Start&Stop, care opreste propulsorul in momentul in care stationati si il reporneste automat cand apasati pedala de ambreiaj.

Doblo este singurul model din clasa sa ce respecta normele Euro 5 si este oferit alaturi de 3 motorizari: 1.4 95 CP, 1.6 Multijet 105 CP DPF si 2.0 Multijet 135 CP DPF. Exista o singura motorizare Euro4 in gama - unitatea 1.3 Multijet de 90 CP, echipata cu filtru de particule - dar aceasta are cea mai redusa cantitate de emisii de CO2 din clasa 129 grame per kilometru si un consum mixt de 4.9 litri la suta.

Doblo beneficiaza de un sistem de suspensie Bi-Link si de tehnologia Blue&Me la interior. Sistemul Blue&Me permite utilizarea telefonului mobil in regim handsfree prin bluetooth si redarea fisierelor audio de pe un dispozitiv USB portabil.

Modelul va fi disponibil in doua versiuni de echipare: Active si Dynamic.

Continuarea pe Automarket.ro

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#preturi Fiat Doblo Panorama, #Fiat Doblo Panorama Romania , #modele