Derbiul Craiovei, condus de un arbitru de top

Sambata, 23 Noiembrie 2013, ora 14:46
1651 citiri
Derbiul Craiovei, condus de un arbitru de top

Bania va da in clocot sambata, de la ora 16.00, cand arena purtand numele legendarului Ion Oblemenco va gazdui atat de asteptatul derby local al celor doua grupari craiovene de liga secunda, altfel o confruntare ce se anunta pe "viata si pe moarte".

Se stie ca intre echipa lui Mititelu, care pastreaza palmaresul fostei "campioane a unei mari iubiri", si cea recenta, a Olgutei (cum o mai denumesc chibitii), exista atat o rivalitate sportiva de suprematie in urbe, cat si tensiuni care nu mai tin de fenomenul strict fotbalistic.

In aceste conditii, cand Centralul craiovean se anunta un vulcan sub presiunea celor peste 30.000 de spectatori, iar galeriile cu siguranta vor avea si ele meciul lor in tribune, se impunea prezenta la centru a unui arbitru de talie, cu "sange" in fluier, care sa faca fata unei asemenea confruntari.

Astfel, CCA l-a delegat la CSU Craiova vs. FCU Craiova pe Cristian Balaj, baimareanul avandu-i ca asistenti pe bucurestenii Mircea Orbulet si Florin Ungureanu, iar ca rezerva a fost desemnat mai putin cunoscutul hunedorean Denis Haidiner. Din partea FRF vor fi cu ochii-n patru, Cornel Sorescu (Pitesti) si Marian Bucurescu (Bucuresti).

In momentul de fata, dupa 12 etape scurse din turul stagiunii regulate, Craiova Olgutei conduce Seria 2 cu 24 de puncte, in vreme ce Universitatea lui Mititelu se afla doar pe 5, la sase puncte distanta in spatele echipei pregatite de Ovidiu Stanga.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#derbiul Craiovei fotbal, #campionat Liga 2 sezon 2013 2014, #arbitri romani FIFA , #stiri FIFA