Minte bolnavă: Și-a violat fiica, apoi a agresat-o sexual și pe fata concubinei VIDEO

Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 16:00
3322 citiri
Minte bolnavă: Și-a violat fiica, apoi a agresat-o sexual și pe fata concubinei VIDEO
Bărbatul acuzat că și-a violat fiica FOTO: captură video amator

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv pentru infracțiuni grave comise în ultimii șase ani. Anchetatorii au descoperit că și-a agresat sexual și violat propria fiică. Teroarea nu s-a oprit aici.

Ancheta a scos la iveală detalii înfiorătoare despre preocupările sexuale ale bărbatului.

”Sâmbătă, 26 noiembrie, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare un mandat de percheziție, în Județul Ialomița, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

În fapt, la data de 27 octombrie, polițiști din cadrul Secției 26 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în cursul anului 2016, fiica sa, minoră, ar fi fost atinsă în zonele intime, de către tatăl ei.

Astfel, polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului, de 37 de ani, iar în baza probatoriului administrat, în sarcina acestuia a fost reținut faptul în anul 2016 și în perioada 2019-2020 acesta și-ar fi agresat sexual și violat fiica minoră, iar în perioada 2020-2021 ar fi agresat sexual o minoră, fiica concubinei acestuia”, a transmis Poliția Capitalei.

Sâmbătă, în urma audierilor, bărbatul a fost reținut, iar duminică, a fost arestat preventiv.

”Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de agresiune sexuală și două infracțiuni de viol.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai transmis Poliția Capitalei

Citește și:
Poliția Română, avertisment pentru șoferi: ”Nu ne mirăm că şanţul a devenit spaţiu de parcare” FOTO
Poliția Română, avertisment pentru șoferi: ”Nu ne mirăm că şanţul a devenit spaţiu de parcare” FOTO
Poliţia Română distribuie, duminică, pe Facebook, fotografia unor cauciucuri extrem de uzate cu care unii şoferi au pornit la drum, deşi în cele mai multe regiuni ninge abundent, iar unele...
Un cetăţean ucrainean a fost bătut și forţat să urce într-o maşină: Bărbatul fusese confundat cu o altă persoană
Un cetăţean ucrainean a fost bătut și forţat să urce într-o maşină: Bărbatul fusese confundat cu o altă persoană
Un cetăţean ucrainean a fost forţat să urce într-o maşină, la Sighetu Marmaţiei, de către trei persoane, iar ancheta Poliţiei a stabilit că bărbatul fusese confundat. Alertaţi de...