O țară le oferă străinilor vacanțe gratuite pentru a-i învăța cum să fie fericiți. Ce trebuie să facă cei interesați

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 22:14
2437 citiri
O țară le oferă străinilor vacanțe gratuite pentru a-i învăța cum să fie fericiți. Ce trebuie să facă cei interesați
Orașul Porvoo din Finlanda FOTO Pixabay

Ghidul oficial de turism al Finlandei oferă zece excursii gratuite în care oamenii să învețe cum să fie fericiți, relatează Business Insider.

Anunțul a fost făcut după ce Finlanda a fost desemnată cea mai fericită țară din lume. Raportul Fericirii Mondiale, publicat de Rețeaua de Soluții pentru Dezvoltare Durabilă a ONU, măsoară factori precum venitul mediu și sănătatea mentală și fizică.

Visit Finland oferă acum 10 excursii gratuite pentru cei care vor să învețe cum să fie fericiți ca finlandezii.

”Cursul de fericire” al Ghidului oficial de turism Visit Finland va avea loc în iunie, pe parcursul a patru zile, în stațiunea de lux Kuru din districtul finlandez al lacurilor.

Visit Finland va acoperi toate cheltuielile de călătorie și cazare, care includ o cameră de hotel, acces la saună și spa private și toate celelalte ”facilități esențiale”, conform site-ului Visit Finland.

Cei care vor merge în excursii vor discuta cu experți finlandezi despre meșteșuguri, mâncare și bunăstare, sănătate și echilibru.

Persoanele interesate trebuie să creeze un Reel sau un video pentru TikTok în care trebuie să spună ”de ce ar putea fi, în secret, finlandezi”. Înscrierile se pot face până la data de 2 aprilie 2023, potrivit Digi24.

În timpul excursiei, participanții vor fi filmați, iar materialul va fi folosit pentru materiale publicitare ale Visit Finland.

Fericirea finlandezilor ”decurge dintr-o relație strânsă cu natura și dintr-un stil de viață cu picioarele pe pământ: nu este o stare mistică”. Este o „abilitate care poate fi învățată”, a declarat Heli Jimenez, director senior la organizația guvernamentală Business Finland.

#Finlanda, #excursii gratuite, #fericire, #cea mai fericita tara , #Finlanda
Comentarii
Poza vixden
vixden
rank 4
Poza MosCraciun
MosCraciun
rank 5
Daca tot veniti pentru un Happy Teambuilding in Finnlanda,