Flanco ofera carduri de reducere de pana la 100%

Luni, 01 Noiembrie 2010, ora 20:17
6037 citiri
Flanco ofera carduri de reducere de pana la 100%
Foto: Arhiva

Clientii Flanco vor primi toti banii inapoi pentru orice produs cumparat in luna noiembrie. Suma integrala platita pentru un produs este returnata pe carduri de reduceri care urmeaza sa fie folosite la cumpararea altor produse.

Cardurile pot fi folosite de client sau pot fi facute cadou altor persoane, aceste carduri fiind transmisibile, se arata intr-un comunicat Flanco remis Ziare.com.

Clientii primesc unul, doua sau trei carduri de reducere in functie de valoarea achizitiei. Daca valoarea achizitiei este mai mica de 100 lei (TVA inclus), atunci clientul primeste un card in valoare de 100% din valoarea achizitiei. Cand valoarea achizitiei este intre 100 lei si 200 lei (TVA inclus), clientul primeste doua carduri, ambele in valoare de 50%, iar cand cumparaturile depasesc 200 lei (TVA inclus), clientul primeste 3 carduri, in valoare de 20%, 30% si 50%.

Cardurile de reducere pot fi utilizate partial sau integral, individual sau cumulat, pentru a achita maxim 20% din valoarea unei noi achizitii facute in orice magazin Flanco.

"Ne-am propus sa introducem un nou model in retail, bazat pe personalizarea ofertei de produse si servicii pentru fiecare client in parte, pentru a raspunde nevoilor acestora. Noua promotie cu reduceri de 100% vine in intampinarea celor care cauta sa profite la maximum de fiecare achizitie- astfel, ei primesc inapoi toata suma cheltuita si, mai mult, pot folosi o parte din bani drept cadou pentru sarbatorile de iarna care se apropie", a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco.

Flanco continua astfel politica de reduceri pentru clientii fideli, dupa ce recent a lansat cardurile de fidelitate Flanco Premium, Business sau Exclusive - care ofera reduceri pentru orice noua achizitie si servicii unice pe piata - si cardurile cadou cu valoare minina de 50 de lei pentru cei care nu se pot decide asupra cadoului pe care doresc sa il faca celor dragi.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#Flanco reduceri, #Flanco carduri, #Flanco program fidelizare , #electrocasnice