Flanco va deschide doua noi magazine in Timisoara si Iasi

Miercuri, 24 Noiembrie 2010, ora 15:53
2841 citiri
Flanco va deschide doua noi magazine in Timisoara si Iasi

Retailerul Flanco anunta ca a semnat cu Iulius Group doua contracte privind inchirierea de spatii in centrele comerciale dezvoltate la Timisoara si Iasi. Datele de deschidere a magazinelor sunt decembrie 2010 pentru Timisoara (Iulius Mall), respectiv octombrie 2011 pentru Iasi (in cadrul proiectului Palas).

Cele doua magazine noi vor totaliza un spatiu de vanzare de 1.500 mp, iar compania extimeaza vanzari anuale totale de 25 milioane lei/an, investitia in deschiderea magazinelor, inclusiv stocuri, fiind de 5 milioane lei.

Recent, Flanco a anuntat ca va deschide, in luna decembrie a acestui an, doua magazine noi in galeriile Family Center, din care fac parte si magazine Kaufland, din orasele Botosani si Giurgiu.

"Momentul actual este unul foarte bun pentru deschiderea de noi magazine in zone cu potential mare de dezvoltare a afacerii si care pot garanta profitabilitatea inca din primul an de functionare, acesta fiind si cazul oraselor Timisoara si Iasi, unele dintre cele mai mari din tara. Credem in succesul tuturor magazinelor noi si suntem convinsi ca vom atrage un numar mare de vizitatori inca din prima zi de functionare", a declarat Adrian Olteanu, CEO Flanco, potrivit unui comunicat al companiei remis miercuri Ziare.com.

Pe langa cele 2 magazine noi, pentru care a semnat deja contractele cu Iulius Group, in urmatorul an Flanco prevede deschiderea a inca circa 12-15 magazine, in functie de lansarile de parcuri de retail noi sau de finalizarea negocierilor cu mall-urile existente.

Flanco isi propune pentru 2011 atingerea unei cote de piata de 10%, urmand sa realizeze o cifra de afaceri de 110 milioane euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#magazin Flanco, #Flanco deschidere magazine noi , #electrocasnice