Florentin Pandele: Geoana asculta extraordinar de mult de Vanghelie

Sambata, 13 Februarie 2010, ora 20:55
4162 citiri
Florentin Pandele: Geoana asculta extraordinar de mult de Vanghelie
Foto: Antena3

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, recent suspendat din PSD de Marian Vanghelie, il acuza pe acesta ca "privatizeaza PSD" si pe Mircea Geoana ca se lasa manevrat de el.

"Marian Vanghelie are foarte multa forta in PSD(...) Eu am crezut ca e un tandem Mircea Geoana - Marian Vanghelie, dar m-am inselat. Este un tandem Marian Vanghelie-Mircea Geoana. Mircea Geoana asculta extraordinar de mult de Marian Vanghelie", a declarat Pandele sambata seara la Antena3.

Totodata acesta a dorit sa traga "un semnal de alarma" fata de toti colegii care vor participa sambata la Congres, pentru ca evenimentul sa nu se "transforme intr-o nunta".

"Nu mi se pare normal ca stanga romanesca sa aiba asemenea vectori de imagine, ma referer la Marian Vanghelie", a continuat Pandele atacul la liderul PSD Bucuresti.

"Nu mi se pare corect ca intelectuali, rectori universitari, prorectori, directori de teatru, medici, care au nu numai tinuta de oameni politici ci si de intelectuali sa primeasca 'garantat Marian Vanghelie'", a adaugat el.

In plus, Pandele a atentionat ca primarul de la sectorul 5 va "administra" la Congres peste 200 de voturi, ale delegatilor din Capitala, iar in baza lor "el face deja negocieri cu alti candidati care isi doresc functii in partid".

"Suparator este ca Mircea Geoana nu se debaraseaza de politica lui Vaghelie", a mai subliniat acesta, avertizand ca politica liderului PSD Bucuresti este de "privatizare a PSD".

El a dezvaluit ca la conducerea organizatiei PSD Bucuresti sunt foarte multi "acoliti" ai lui Marian Vanghelie. "Organizatia de la Giurgiu e condusa de un apropiat adus de Vanghelie de la Bucuresti, e seful pietelor din sectorul 5. La Ilfov, a fost adus un coleg despre care lumea vorbeste ca face afaceri cu mobilier in sectorul 5", a afirmat Pandele.

Acesta s-a aratat convins ca Mircea Geoana "nu este strain de lucrurile acestea", motiv pentru care el personal nu il va sustine pe actualul lider PSD la Congres.

Florentin Pandele a mai afirmat ca el nu se considera suspendat din partid, pentru ca in momentul in care a fost luata aceasta decizie nu era intrunit cvorumul necesar, fiind prezenti la sedinta PSD Ilfov doar 6 membri din 12.

In plus, el a spus ca a primit invitatie de participare la Congres si ca se va duce. In opinia sa, "solutia cea mai buna pentru ca PSD sa isi revina si sa se aseze pe alte coordonate este ca cei trei contracandidati ai lui mircea Geoana sa se uneasca. Cred ca se vor coordona in jurul lui Adrian Nastase si ar fi bine sa fie asa", a mai conchis acesta.

Citește și:
Firea vrea să ofere tichete cadou de Ziua Bărbatului: ”Egalitatea de șanse nu este doar despre drepturile femeilor”
Firea vrea să ofere tichete cadou de Ziua Bărbatului: ”Egalitatea de șanse nu este doar despre drepturile femeilor”
Gabriela Firea, ministra Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a anunțat luni, 20 martie, că a inițiat un proiect prin care propune introducerea acordării tichetelor cadou cu ocazia...
Salarii de nabab la conducerea ASF. Câți bani primesc lunar șefii instituției care supraveghează piața asigurărilor
Salarii de nabab la conducerea ASF. Câți bani primesc lunar șefii instituției care supraveghează piața asigurărilor
După eșecul pe piața asigurărilor cu City Insurance, acum Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este implicată în scandalul Euroins, companie intrată recent în insolvență. În...
#Florentin Pandele Vanghelie congres, #Pandele Voluntari Vanghelie, #Pandele Geoana Vanghelie , #Marian Vanghelie