Robert Negoita: Pandele va candida pentru un nou mandat sub sigla USL

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 17:59
2758 citiri
Robert Negoita: Pandele va candida pentru un nou mandat sub sigla USL
Foto: b1.ro

Primarul Voluntari, Florentin Pandele, va candida pentru un nou mandat sub sigla USL, a anuntat marti presedintele organizatiei PSD Ilfov, Robert Negoita. Potrivit acestuia, excluderea lui Florentin Pandele din PSD a fost o mare greseala.

"Avand in vedere informatiile vehiculate in aceste zile privind posibila candidatura a primarului Florentin Costel Pandele pe listele USL, fac urmatoarele precizari: Excluderea din PSD a domnului Florentin Costel Pandele a fost o mare greseala.

Florentin Costel Pandele va ramane in PSD si va candida pentru un nou mandat la Voluntari, sub sigla USL, din partea Partidului Social Democrat", a precizat Robert Negoita.

Pandele, plecat din PSD dupa neintelegeri cu Vanghelie

Florentin Pandele a fost exclus din PSD in perioada mandatului lui Mircea Geoana, inainte de aceasta presedintele de atunci al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, denuntand existenta unui "protocol secret cu PDL".

Pe 16 ianuarie 2009, Florentin Pandele si-a exprimat intentia de a demisiona din PSD Ilfov, in contextul in care in aceeasi zi vicepresedintele filialei, Gigi Netoiu, a fost exclus din partid. Scandalul din filiala PSD Ilfov a izbucnit in momentul in care cateva sute de membri ai filialei au participat la un miting de sustinere a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, acuzat in acea perioada ca nu a respectat deciziile PSD si l-a numit pe Virgil Ardelean la sefia DGIPI.

Marian Vanghelie a sustinut insa ca, de fapt, Florentin Pandele ar fi aflat de ancheta declansata de Comisa de arbitraj si integritate a PSD in randul membrilor din Ilfov, atat pentru a se stabili cine a initiat acea actiune de protest, dar si pentru ca s-ar fi aflat de existenta unui protocol secret semnat de acestia cu PDL.

"A existat un protocol in care noi spuneam ca cedam functia de presedinte de Consiliu Judetean, semnat intre Gabriel Oprea si liderii PDL Ilfov", a spus atunci Vanghelie, care l-a acuzat pe Florentin Pandele ca a stiut de existenta protocolului, dar si a anchetei declansate in aceste zile si ca a preferat sa-si dea demisia inainte de a fi exclus din PSD.

Pe 18 ianuarie 2009, Florentin Pandele si-a retras demisia din PSD, in urma unor discutii avute cu Mircea Geoana. Intr-o scrisoare deschisa, Pandele a precizat in acea zi ca presedintele social democratilor i-a cerut sa nu-i dezamageasca pe locuitorii din Voluntari.

Pe 8 februarie 2010, primarul Voluntari a fost suspendat, fiind apoi exclus in luna martie a aceluiasi an din PSD. In prezent, el este vicepresedinte al UNPR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#Florentin Pandele trecere USL, #Pandele plecare PSD, #Pandele candidatura USL, #Pandele primarie Voluntari , #primar Voluntari