Un fost număr 10 de la echipa națională s-a pocăit: "Am trei copii și al patrulea este pe drum, Slăvit să fie Domnul!"

Duminica, 02 Aprilie 2023, ora 05:30
16606 citiri
Un fost număr 10 de la echipa națională s-a pocăit: "Am trei copii și al patrulea este pe drum, Slăvit să fie Domnul!"
George Florescu s-a pocait FOTO facebook

A fost numărul 10 al echipei naționalei, în mandatul lui Răzvan Lucescu, a evoluat mulți ani în străinătate, iar acum s-a pocăit.

Fostul fotbalist George Florescu, în vârstă de 38 de ani, s-a botezat, anul trecut, în Biserica Betania din Cluj, iar acum a vorbit despre această decizie luată.

„Mă numesc George Florescu, am trei copii și al patrulea este pe drum, Slăvit să fie Domnul! Sunt botezat de curând, împreună cu soția, pe 10 Iunie anul trecut, ne-am botezat împreună, în același timp. Sunt din Cluj și, probabil că unii dintre voi, care mă cunoașteți din lumea sportului, știți că am fost cel mai slab număr 10 din istoria echipei naționale. Sincer să fiu, asta este părerea criticilor, eu nu plec urechea, știu că-l am pe criticul suprem alături de mine și cred că a fost o binecuvântare să ajung să joc la Echipa Națională a României, să reprezint 23 de milioane de români”, a mărturisit fostul jucător român.

El regretă acum lipsa de profesionalism de care a dat dovată, în unele momente din cariera lui. „Atunci când ai tot ceea ce îți trebuie și ești și în lumina reflectoarelor mai mereu, este greu să spui nu tentațiilor. Acum văd cât de mult m-a protejat Dumnezeu și în cariera mea, pentru că nu am avut, niciodată, vreo accidentare gravă. Și puteau să se întâmple foarte multe lucruri. Din cauza exceselor, lucrurilor nechibzuite pe care le făceam. Țin minte că veneam în vacanță, când jucam în străinătate și, într-o vacanță de o lună de zile, 80% din nopți erau pierdute. Distracții, alcool, țigări, anturaje”, a conchis acesta, într-un vlog postat pe YouTube.

Fostul tricolor a dezvăluit și cu ce probleme s-a confruntat, în adolescență, pentru că făcea parte dintr-un anturaj periculos. „Cel mai important aspect din viața mea de adolescent a fost la vârsta de 16 ani, când deja făceam parte dintr-o bandă. Eram, în același timp, foarte bun la școală, un sportiv foarte bun. La 16 ani, deja, semnasem un contract cu Universitatea Cluj, cu echipa mare, dar, în timpul liber, făceam parte și dintr-o gașcă de cartier. Într-o seară ne-am adunat la spart semințe și am intrat într-o altercație cu trei studenți, noi eram vreo 15- 20, iar săracii studenți s-au ales cu răni destul de grave și multe zile de spitalizare. A urmat partea mai puțin plăcută, noi am crezut că suntem tari, suntem șmecheri, i-am bătut pe ăștia, suntem puternici, mușchii noștri sunt tari, însă a venit reversul medaliei și am fost prinși de polițiști. Așa am ajuns inculpați. La 16 ani puteam să-mi ratez toată cariera. Ce experiență a fost pentru mine la acea vârstă, în boxa inculpaților, la tribunal, la strigarea numelui: „Inculpat Florescu! Vă rog să vă ridicați!”, a mai spus George Florescu.

Eveniment Quarterly Report

Ce a făcut naționala feminină a României la debutul în Liga Națiunilor
Ce a făcut naționala feminină a României la debutul în Liga Națiunilor
Naţionala feminină de fotbal a României a fost învinsă, vineri, cu scorul de 2-1, de Croaţia, la Varazdin, în prima etapă a grupei B2 a Ligii Naţiunilor. Au marcat Cristina Carp ’31...
FCSB, ruinată de fotbalistul de cinci milioane de dolari. Cum s-a terminat meciul cu Hermannstadt
FCSB, ruinată de fotbalistul de cinci milioane de dolari. Cum s-a terminat meciul cu Hermannstadt
FCSB a terminat la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia FC Hermannstadt, într-o restanţă din etapa a cincea a Superligii. În restanţa din etapa a cincea, bucureştenii au...
#florescu, #pocait, #nationala, #fotbalist, #Slavit fie domnul, #international , #stiri fotbal