Ce spune Coldea despre fotografiile cu Udrea la Paris. Le-a facut sau nu SRI?

Luni, 09 Februarie 2015, ora 17:31
9285 citiri
Ce spune Coldea despre fotografiile cu Udrea la Paris. Le-a facut sau nu SRI?
Foto: Radu Tudor

Florian Coldea, directorului intermar al SRI, neaga ca fotografiile cu Elena Udrea si Alina Bica de la Paris au fost facute de agentii Serviciului, a declarat Daniel Savu, membru al comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

Coldea, care a fost audiat timp de cinci ore in comisie, le-a spus parlamentarilor ca operatiunea din Paris nu apartine Serviciului Roman de Informatii, dupa cum a acuzat recent Elena Udrea.

Coldea, dupa audierea in comisie: Resping categoric toate acuzatiile la adresa mea sau a SRI

"Florian Coldea infirma total. Ne-a spus ca SRI nu a facut fotografiile cu Udrea si Bica la Paris", a declarat Daniel Savu, potrivit B1 TV.

De asemenea, acesta a dezvaluit ca Elena Udrea a mers de doua ori la SRI, la sfarsitul anului trecut, si a stat de vorba cu directorul de la aces vreme, George Maior. Totusi, Savu a precizat ca discutiile dintre cei doi nu au vizat niciodata una dintre situatiile prezentate in spatiul public.

"Doamna Udrea a fost de doua ori in sediul SRI, la data de 15 decembrie si la data de 10 noiembrie. Discutia a fost solicitata de dansa. Domnul Maior a invitat-o si la discutii a participat si domnul Coldea. La niciuna din aceste discutii Elena Udrea nu a sesizat nimic din ce spune in aceste acuzatii. Dl Coldea a fost invitat de dl Maior la aceste discutii", a subliniat Savu.

Elena Udrea a vorbit sambata trecuta, la o emisiune B1 TV, despre cum a aflat ca vor aparea in presa forografiile care o infatisau alaturi de fosta sefa a DIICOT Alina Bica la cumparaturi la Paris.

Udrea, despre pozele cu Bica la Paris: Mi-a spus de ele Maior, care aflase de la Coldea (Video)

" (Am aflat de poze - n.red.) la inceputul campaniei electorale. Da, mi se spusese ca exista acele fotografii. Mi-a spus dl. Maior, care aflase de la dl. Coldea", a spus Udrea, adaugand ca informatiile i-au fost furnizate de fostul sef al SRI intr-o intalnire intamplatoare.

#poze Udrea Paris SRI, #poze Udrea Paris Coldea , #Elena Udrea