Home > Personalitati Slatina > Florin Anghelescu
Stomatologul de la CN "Ion Minulescu" nu a mai venit la serviciu

Joi, 21 Ianuarie 2010, ora 10:00

Stomatologul de la CN "Ion Minulescu" nu a mai venit la serviciu

Florin Anghelescu / Slatina

Dupa ce si-a batut luni colega gravida in luna a patra, doctorul stomatolog Florin Anghelescu s-a facut nevazut. El nu s-a mai prezentat la serviciu din ziua urmatoare incidentului. Anchetele dispuse in acest caz de Colegiul Medicilor Dentisti din Olt si de Directia de Protectie si Asistenta Sociala din cadrul Primariei Slatina sunt in derulare. Stomatologul Florin Anghelescu, barbatul care si-a batut asistenta, desi era insarcinata in luna a patra, nu a mai venit de luni la serviciu.

Medicul bataus de la Minulescu, protagonist de "show" si la Spitalul Slatina

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 09:25

Medicul bataus de la Minulescu, protagonist de "show" si la Spitalul Slatina

Florin Anghelescu / Slatina

Florin Anghelescu, stomatologul bataus de la Minulescu, care luni dupa amiaza si-a varsat nervii pe una din asistentele cabinetului scolar, nu este nici pe departe la prima abatere de acest gen. Cunoscut drept o persoana extrem de violenta, careia "i se pune pata" pe cineva din senin, Anghelescu a mai avut o astfel de iesire necontrolata la sfarsitul anului trecut, cand a fost protagonistul...

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Florin Anghelescu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Florin Anghelescu
Florin Anghelescu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Florin Anghelescu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor