Florin Calinescu dezlantuit! Ce spune despre Steaua, Dinamo si Adi Mutu

Marti, 22 Februarie 2011, ora 22:53
5063 citiri
Florin Calinescu dezlantuit! Ce spune despre Steaua, Dinamo si Adi Mutu

Florin Calinescu, fostul actor si realizator de emisiuni TV, este un impatimit al fotbalului. Intrebat despre fotbalul romanesc, Calinescu s-a dezlantuit impotriva "granzilor" Steaua si Dinamo si l-a facut praf pe Mutu.

"Liga 1 e o prosteala generala intre niste semianalfabeti si niste oameni interesati de imagine care se imprumuta intre ei, se cearta intre ei, se fura, petrec impreuna, joaca table. Asta ca sa-si scoata ceva bani, sa nu mai fie nevoiti sa-i scoata din buzunare pentru intretinerea echipelor. De performante, de Champions League, de lucruri de genul asta nu discuta nimeni. Ca sa exista acolo la nivel optim ar trebui sa bage 200-300 de milioane de euro. Daca vor un model, sa se uite la Sahtior. Chiar daca nici ei nu vor castiga vreodata Liga, pentru ca asta ar insemna sa se opreasca Barcelona, Manchester United si Bayern vreo 10 ani", si-a inceput Calinescu interventia de la Sport.ro.

Actorul i-a luat apoi in colimator pe cei de la Steaua.

"Nu ma intereseaza ce face Steaua si cine-i Maicon. Cand iei sase milioane pe un jucator, cum s-a intamplat la transferul lui Stancu, si mai iei doua branciuri... hmm. Sigur, poti sa iei 10.000 de euro pe luna, sunt bani buni in Romania, aici e adevarat ce zice Gigi. Dar, daca il platesti cu 10.000 pe luna, de atat iti si joaca. Oamenii vin din strainatate, se plimba o saptamana, o luna, si aia e. Ce-a facut Steaua? L-a dat pe amaratul de Kapetanos la Cluj. Ei asigura ratingul din inertia lui 1986, dar sunt un foarte bun exemplu de strategie gresita. Pe cine au adus? Ce au facut? Cine e acolo? Steaua si Dinamo sunt pe locurile meritate, poate chiar putin prea sus!"

Florin Calinescu a lansat apoi un scenariu propriu in legatura cu returul acestui sezon, declarand ca cearta dintre Mitica Dragomir si Gigi Becali ar fi numai una de fatada, pentru ca Steaua sa fie ajutata de LPF si impinsa spre titlu.

"Sa vedem daca nu e o manevra pe dos intre Gigi Becali si Mitica aceasta cearta intre ei ca sa credem noi ca sunt in tabere adverse. Manevra asta, decodificata cum trebuie, poate sa umfle steaua pe primele pozitii. La noi merg astea: hai sa ne certam la cutite pentru presa, ca sa nu spuna cineva ca ne-am facut concedii impreuna prin Dubai si ca de-aia se intampla ce se intampla. Nu, hai sa ne certam, ma acuzi si pe urma, incetul cu incetul recuperezi cu arbitri, cu comisii, cu masa verde, cu masa albastra, cu brichete. Sunt 9 puncte de recuperat pana sus, 3 meciuri mari si late. Care-i problema? Vad ca nici Paszkany nu renunta usor, Iancu ar vrea si el titlul. Steaua si Dinamo nu pot lua amandoua titlul, dar una poate sa iasa la zar si sa fie impinsa galopant in retur.

Toata lumea e fericita daca Steaua termina sus. Ar trebui sa prinda macar Europa League, pentru ca Galatiul in Champions League nu face audienta niciodata cat Steaua! Ma lasa rece audienta Stelei, nu sunt parte din business si nu ma intereseaza Steaua sau Dinamo."

In final, i-a venit randul lui Mutu, jucator terminat in opinia lui Calinescu.

"Mutu? Asa cum spunea un scriitor italian, Mutu e un "calciatore finito". Atat pot sa spun. Gata, nu ma intereseaza nici baietasul asta."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Florin Calinescu ataca Steaua Dinamo, #Calinescu Mutu terminat, #Calinescu scenarii Liga 1 , #actor