Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer. "Am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather "

Joi, 19 Mai 2022, ora 14:28
11987 citiri
Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer. "Am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather "
Florin Călinescu

Florin Călinescu a avut cancer de piele. Omul de televiziune a vorbit despre boala care l-a măcinat în ultimii ani.

Actorul a aflat că este bolnav în urma cu trei ani de zile în urma unui control de rutină.

"Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania", a spus Florin Călinescu, conform cancan.

Omul de televiziune a făcut un tratament, apelând la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea unei astfel de boli.

Din fericire, el se simte bine acum.

"Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine.

Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. cum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather", a spus fostul jurat de la "Românii au talent"

Florin Călinescu a schimbat televiziunile în ultima an. El a plecat de la PRO TV în urma unor neînțelegeri cu șefii postului și a ajuns la Prima TV, unde are o emisiune.

#Florin Calinescu, #Florin Calinescu Pro TV, #cancer, #Florin Calinescu PrimaTV , #stiri Florin Calinescu