Florin Călinescu schimbă din nou televiziunea. În ce emisiune va putea fi văzut

Duminica, 14 August 2022, ora 16:08
8427 citiri
Florin Călinescu schimbă din nou televiziunea. În ce emisiune va putea fi văzut
Florin Călinescu, fost jurat la emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV FOTO Instagram/ iumor.romania

Florin Călinescu, fost jurat la emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV, va putea fi văzut la o altă televiziune.

Florin Călinescu, poate fi văzut la „iUmor”, în următorul sezon al emisiunii, unde este invitat ca jurat. El apare într-un clip de promovare postat de postul de televiziune.

„Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, transmit reprezentanții televiziunii.

După ce a plecat de la Pro TV, Florin Călinescu a realizat o perioadă. „Florin Călinescu Show, la Prima TV”.

După plecarea de la Prima TV, Florin Călinescu a dat de înțeles că renunță la televiziune. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, actorul a transmis că va activa pe mai multe platforme de socializare.

„Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta şi tictoc. Şi p-orma, cu conţinut”, a fost anunţul postat de Florin Călinescu.

Admiratorii săi îi sugerează să facă podcast-uri. Însă Călinescu nu a dat mai multe detalii despre activitatea sa pe internet.

Realizatorul TV s-a alăturat Prima TV în septembrie 2021, după ce anterior părăsise formatul "Românii au Talent", unde fusese jurat.

În octombrie 2021 a pornit un nou proiect la Prima TV, respectiv un show de seară numit "Florin Călinescu Show" şi difuzat în prime-time. Emisiunea n-a excelat în audienţe, iar Prima TV n-a reuşit să prindă top 10 pe niciunul dintre targeturi.

Emisiunea a fost în grila postului TV doar până în iarnă, după sărbători nu a mai apărut pe post. Paginademedia.ro i-a contactat pe reprezentanţii Prima TV pentru a vedea dacă mai au un contract cu Florin Călinescu, dar oficialii televiziunii nu au comentat informaţia.

Eveniment Quarterly Report

Antena 1 a anunțat când începe America Express. Surpriza pregătită telespectatorilor
Antena 1 a anunțat când începe America Express. Surpriza pregătită telespectatorilor
America Express, cel mai dur reality show din România, revine la Antena 1 sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, cu o premieră maraton de cinci zile. În săptămâna lansării, show-ul va...
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
#Florin Calinescu, #Florin Calinescu Pro TV, #Florin Calinescu PrimaTV, #Florin Calinescu emisiune, #antena 1, #iumor , #stiri Florin Calinescu
Comentarii
Poza cartophil
cartophil
rank 5
Un pui de securist, arogant si suficient .....