Florin Călinescu l-a demascat pe Ion Iliescu: "A fost îmbătat să fie înlocuitorul lui Ceaușescu!" Motivul stupid pentru care n-a ajuns niciodată la emisiunea lui

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 18:00
17991 citiri
Florin Călinescu l-a demascat pe Ion Iliescu: "A fost îmbătat să fie înlocuitorul lui Ceaușescu!" Motivul stupid pentru care n-a ajuns niciodată la emisiunea lui
Florin Calinescu l-a demascat pe Ion Iliescu FOTO Facebook

Florin Călinescu a dispărut din peisajul televiziunii în ultima perioadă și se pregătește noi proiecte, chiar dacă anul acesta va împlini 67 de ani.

Prezent la podcastul lui George Buhnici, Călinescu a făcut referire și la fostul președinte al României, Ion Iliescu, pe care nu l-a avut niciodată invitat la emisiunile sale.

„Nu l-a lăsat soția să vină, că îi era frică că nu știu ce. Eu aveam o legendă, că dacă apăs pe un buton, canapeaua se răstoarnă, e un tobogan care duce într-un vagon marfar care pleacă și nu-i mai găsește niciodată. Nu e o pierdere, n-am avut niciodată un regret că n-a venit, pentru că ar fi trebuit să-l supun la niște cazne, să-l scot de mendrele lui. El a fost îmbătat de a fi înlocuitorul lui Ceaușescu și sub el, niște băieți i-au făcut mendrele și au distrus toată țara asta. Cred că ăsta era scopul lui, să i se spună, până moare: Domnule Președinte”, a povestit Florin Călinescu, conform romaniatv.ro.

Acum câteva luni, prezentatorul a încheiat colaborarea pe care o avea cu Prima TV, după ce își dăduse demisia de la PRO TV. Actorul se pregătește acum să se lanseze în lumea rețelelor sociale cu proiecte noi.

#Florin Calinescu, #Ion Iliescu, #comparatie ceausescu, #emisiune , #stiri vedete