Florin Călinescu lasă de înțeles că renunță definitiv la televiziune. ”Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta”

Marti, 31 Mai 2022, ora 11:06
3420 citiri
Florin Călinescu lasă de înțeles că renunță definitiv la televiziune. ”Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta”
Florin Călinescu a fost realizator de emisiuni de divertisment la mai multe televiziuni naționale FOTO: Faceboo/ Florin Călinescu

Florin Călinescu a dat de înțeles că renunță la televiziune. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, actorul a transmis că va activa pe mai multe platforme de socializare.

„Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta şi tictoc. Şi p-orma, cu conţinut”, a fost anunţul postat de Florin Călinescu.

Admiratorii săi îi sugerează să facă podcast-uri. Însă Călinescu nu a dat mai multe detalii despre activitatea sa pe internet.

Realizatorul TV s-a alăturat Prima TV în septembrie 2021, după ce anterior părăsise formatul "Românii au Talent", unde fusese jurat.

În octombrie 2021 a pornit un nou proiect la Prima TV, respectiv un show de seară numit "Florin Călinescu Show" şi difuzat în prime-time. Emisiunea n-a excelat în audienţe, iar Prima TV n-a reuşit să prindă top 10 pe niciunul dintre targeturi.

Emisiunea a fost în grila postului TV doar până în iarnă, după sărbători nu a mai apărut pe post. Paginademedia.ro i-a contactat pe reprezentanţii Prima TV pentru a vedea dacă mai au un contract cu Florin Călinescu, dar oficialii televiziunii nu au comentat informaţia.

#Florin Calinescu, #renunta televiziune, #podcast, #conturi socializare , #stiri Florin Calinescu