Florin Calinescu, despre gradele lui Basescu si cele ale Academiei Catavencu

Joi, 02 Octombrie 2008, ora 22:29
8165 citiri
Florin Calinescu, despre gradele lui Basescu si cele ale Academiei Catavencu
Foto: Antena 2

Florin Calinescu, una din principalele vedete pe care a pus mana PNL pentru alegerile din aceasta toamna, a comentat in stilul sau slobod acuzatiile care i-au fost aduse in trecut de catre presedintele Basescu si ultimele articole aparute despre afacerile sale.

Proaspatul penelist, invitat la "Vorbe Grele", emisiunea lui Victor Ciutacu de la Antena 2, nu l-a menajat pe presedinte, despre care a sugerat ca putea fi baut cand a vorbit de tonomatele din presa si despre "defunctul Calinescu", in celebra declaratie de pe Aeroportul Otopeni.

Vedeta Pro Tv a spus ca il cunoaste prea bine pe Traian Basescu, la a carui ascensiune a contribuit, si ca nu-i pasa de ficatul cetateanul Basescu. Insa, asa cum un pilot nu se urca beat in avion, tot asa un presedinte nu ar trebui sa iasa cu declaratii in momente... nepotrivite.

In privinta contractului semnat cu armata de firma sa, Pro Optica SA, Calinescu a explicat ca aceasta afacere (cu MAp) exista din 2002 si acum a fost doar reinnoit documentul. Firma din Baneasa are brevet national pe produsul pe care il livreaza MAp si are un cvasimonopol pe piata din Romania.

Calinescu a recunoscut ca este interesat sa cumpere I.O.R., din care firma sa a facut parte candva si cu care lucreaza in prezent.

Calinescu isi critica fostii colegi de la Catavencu

Ziaristii de la Academia Catavencu au fost criticati pentru articolul care descosea afacerea dintre Pro Optica SA si MAp.

Florin Calinescu i-a acuzat pe fostii colegi de legaturi cu anumite servicii: "Astia de la Catavencu nu stiu de NATO, ca sunt din alte structuri, oarecum diametral opuse... Ma bucur ca lucrez cu armata, restul sunt cacaturi".

De asemenea, Calinescu a lasat sa se inteleaga ca stie multe din culisele saptamanalului de satira: "Academia Catavencu se ocupa cu prostii. Nu ma apuc acum sa spun de unde isi iau banii, pe lista cui sunt nevestele lor. La Catavencu este o alta problema... Eu sunt civil si asa vreau sa raman."

Calinescu a inchis subiectul Pro Optica spunand ca afacerea este perfect legala si nu are legatura cu faptul ca va candida pentru liberali in Arges. Mai mult, articolele care au aparut sunt urmarea "unor ordine din partea anumitor persoane de la niste structuri. Sunt un pericol foarte mare, ma maguleste foarte tare", a conchis Calinescu.

#Florin Calinescu, #PNL, #candidat, #Arges, #Pro Optica, #contract, #MAp, #Basescu , #PNL