Florin Calinescu, exclus din PNL

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 14:37
12128 citiri
Florin Calinescu, exclus din PNL

Florin Calinescu va fi exclus din organizatia PNL Pitesti, pentru ca "oricine are o alta parere trebuie exclus", sustine actorul.

"Dupa un an si doua luni si-au dat seama ca nu au nicio demisie a mea. In decembrie 2008, eu am incetat relatiile cu acest partid. Asa se procedeaza la partidul liberal. Antonescu a si spus ca 'cine nu procedeaza ca mine va fi exclus'. Cei trei lideri, Tariceanu, Antonescu si Bogdan Olteanu, sunt vinovati pentru excluderea mea", a spus Florin Calinescu la Realitatea Tv.

Calinescu l-a acuzat pe Mircea Diaconu ca a ajuns senator pe voturile sale. Actorul a adaugat ca nu se va inscrie in PD-L, dar daca un partid ii va face o propunere se va gandi la acest lucru.

Potrivit presedintelui organizatiei PNL Pitesti, Marius Postelnicescu, hotararea trebuia luata mai demult, pentru ca Florin Calinescu nu si-a indeplinit obligatiile statutare si a incalcat codul etic, aducand acuze liderilor partidului.

Florin Calinescu a candidat la alegerile legislative din 2008 din partea PNL pentru un loc de senator in colegiul 4 din Arges, dar nu a obtinut un loc in Parlament.

A trimis demisia prin posta

Mai tarziu, Flori Calinescu a revenit asupra declaratiilor sale si a sustinut, pentru Mediafax, ca nu poate fi exclus din PNL, deoarece si-a dat demisia in 2008. "Mi-am scris demisia de mana si le-am trimis-o prin posta. Daca organizatia respectiva nu a primit si inregistrat demisia mea, e treaba lor, iar daca au asteptat 12 luni sa ma excluda pentru ca nu am platit cotizatia inseamna ca sunt o organizatie de doi lei".

Actorul a mai explicat ca nu intentioneaza sa mai candideze vreodata la un loc de parlamentar. "Nu sunt inscris in PDL. Nu stiu ce voi face pe viitor, dar nu voi mai candida la Parlament nici inscris, nici neinscris in PD-L", a conchis actorul.

A.B.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Florin Calinescu exclus PNL , #PNL
Comentarii
Poza leonardus
leonardus
rank 2
ce sa-ti povestesc, nu mai poate florin calinescu de partidul de 2 bani ai lui chucky...
Poza THEO
THEO
rank 5
Floooorin Calinescu, doamnelor si domnilor! Un mare talent! Actor, afacerist cu optica militara, podgorean!