Florin Calinescu, exclus din PNL

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 14:37
12128 citiri
Florin Calinescu, exclus din PNL

Florin Calinescu va fi exclus din organizatia PNL Pitesti, pentru ca "oricine are o alta parere trebuie exclus", sustine actorul.

"Dupa un an si doua luni si-au dat seama ca nu au nicio demisie a mea. In decembrie 2008, eu am incetat relatiile cu acest partid. Asa se procedeaza la partidul liberal. Antonescu a si spus ca 'cine nu procedeaza ca mine va fi exclus'. Cei trei lideri, Tariceanu, Antonescu si Bogdan Olteanu, sunt vinovati pentru excluderea mea", a spus Florin Calinescu la Realitatea Tv.

Calinescu l-a acuzat pe Mircea Diaconu ca a ajuns senator pe voturile sale. Actorul a adaugat ca nu se va inscrie in PD-L, dar daca un partid ii va face o propunere se va gandi la acest lucru.

Potrivit presedintelui organizatiei PNL Pitesti, Marius Postelnicescu, hotararea trebuia luata mai demult, pentru ca Florin Calinescu nu si-a indeplinit obligatiile statutare si a incalcat codul etic, aducand acuze liderilor partidului.

Florin Calinescu a candidat la alegerile legislative din 2008 din partea PNL pentru un loc de senator in colegiul 4 din Arges, dar nu a obtinut un loc in Parlament.

A trimis demisia prin posta

Mai tarziu, Flori Calinescu a revenit asupra declaratiilor sale si a sustinut, pentru Mediafax, ca nu poate fi exclus din PNL, deoarece si-a dat demisia in 2008. "Mi-am scris demisia de mana si le-am trimis-o prin posta. Daca organizatia respectiva nu a primit si inregistrat demisia mea, e treaba lor, iar daca au asteptat 12 luni sa ma excluda pentru ca nu am platit cotizatia inseamna ca sunt o organizatie de doi lei".

Actorul a mai explicat ca nu intentioneaza sa mai candideze vreodata la un loc de parlamentar. "Nu sunt inscris in PDL. Nu stiu ce voi face pe viitor, dar nu voi mai candida la Parlament nici inscris, nici neinscris in PD-L", a conchis actorul.

A.B.

Imagini compromițătoare cu subprefectul PSD din Călărași. A fost fotografiat în chiloți, beat și pictat pe față VIDEO FOTO
Imagini compromițătoare cu subprefectul PSD din Călărași. A fost fotografiat în chiloți, beat și pictat pe față VIDEO FOTO
Deputatul Ion Petruș Stan, subprefectul PSD din județul Călărași, se află în mijlocul unui scandal uriaș, care îi va afecta cariera politică. El a fost surprins în ipostaze mai mult...
Liderul dreptei radicale din PE a fost șocat de derapajul lui Șoșoacă. Rareș Bogdan: "S-a întors spre mine și a făcut un gest cu mâna la cap"
Liderul dreptei radicale din PE a fost șocat de derapajul lui Șoșoacă. Rareș Bogdan: "S-a întors spre mine și a făcut un gest cu mâna la cap"
Derapajul Dianei Șoșoacă din Parlamentul European a fost comentat de toți europarlamentarii aflați în plen în acel moment. Mulți dintre aceștia și-au întrebat colegii români despre...
#Florin Calinescu exclus PNL , #PNL
Comentarii
Poza leonardus
leonardus
rank 2
ce sa-ti povestesc, nu mai poate florin calinescu de partidul de 2 bani ai lui chucky...
Poza THEO
THEO
rank 5
Floooorin Calinescu, doamnelor si domnilor! Un mare talent! Actor, afacerist cu optica militara, podgorean!
  1. Imagini compromițătoare cu subprefectul PSD din Călărași. A fost fotografiat în chiloți, beat și pictat pe față VIDEO FOTO
  2. Liderul dreptei radicale din PE a fost șocat de derapajul lui Șoșoacă. Rareș Bogdan: "S-a întors spre mine și a făcut un gest cu mâna la cap"
  3. Reacția lui Ciolacu la declarațiile lui Dîncu despre remanierea Guvernului: "Data viitoare aș aprecia să știu dinainte"
  4. Vasile Bănescu, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă în PE: "Icoana nu este o armă, ci o fereastră prin care privești și ești privit" VIDEO
  5. Adina Vălean, un europarlamentar care merită urmărit. Portretul făcut româncei de o renumita publicație americană
  6. Ce câștiguri a obținut ministrul Alexandru Rafila la bursă. Creșterile acțiunilor la două companii i-au umflat conturile
  7. Sebastian Burduja, pus la punct de către Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: „Tânăra generație de politicieni trebuie să oprească furtul generației bătrâne"
  8. Eugen Tomac, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă în PE: "Subuman, expresia a ceea ce vrea Rusia să aducă în Europa"
  9. O nouă modă a fost lansată după tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Fanii candidatului au început să facă asta: „Aproape și-a dat viața pentru SUA"
  10. Diana Șoșoacă, dată afară din Parlamentul European. A zbierat și și-a pus botnița: „Ați omorât oameni!" VIDEO