Care este averea lui Florin Calinescu, vedeta care candideaza la Primaria Capitalei

Marti, 01 Septembrie 2020, ora 15:09
27041 citiri
Care este averea lui Florin Calinescu, vedeta care candideaza la Primaria Capitalei
Foto: Facebook/Romanii au talent

Florin Calinescu (64 de ani) candideaza pentru Primaria Bucuresti, fiind sustinut de Partidul Verde. Calinescu si-a completat declaratia de avere, fiind o procedura necesara pentru cei care intra in lupta electorala.

Florin Calinescu declara doua terenuri, unul agricol, dobandit in 2015, prin cumparare, cu o suprafata de 1,8 hectare, in judetul Arges. Celalalt teren este intravilan, dobandit in 2000, prin cumparare, cu o suprafata de 219 metri patrati, situat in Poiana Brasov.

Mai declara patru cladiri, dintre care trei apartamente si o casa de vacanta. Primul apartament este in Timisoara, dobandit in 2010 prin mostenire, cu o suprafata de 60 de metri patrati. Celelalte doua apartamente sunt in Bucuresti, dobandite in 2005, tot prin mostenire, ambele avand o suprafata de 65 de metri patrati, Florin Calinescu avand o cota parte de 50%. Casa de vacanta este in Brasov, cumparata in 2000, cu o suprafata de 150 de metri patrati.

Florin Calinescu declara 62.000 de lei intr-un cont curent, deschis in 2012.

Are venituri anuale de 14.400 de lei, de la FCMCImpexSRL, unde este consilier artistic. Se adauga un venit anual de 28.200 de lei, de la aceeasi firma, unde este director comercial.

Anuntul candidaturii lui Florin Calinescu la Primaria Capitalei a fost facut de Cristian Soare, prim-vicepresedintele Partidului Verde, pe Facebook:

"Am reusit! Florin Calinescu intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu si-l va asuma: Bucuresti-Ilfov o singura comunitate, o administratie supla, moderna, un nivel de viata urbana ridicat asa cum merita cea mai puternica comunitate din Estul Europei".

Florin Calinescu este actor de film, radio, teatru si voce si jurat al emisiunii "Romanii au talent".

A candidat pentru un loc de senator in Colegiul numarul 4 din Arges, din partea PNL, in 2008, dar nu a fost ales. A realizat mai multe emisiuni in cadrul PRO TV, cum ar fi "Ora sapte, buna dimineata", "Chestiunea Zilei" si "Procesul Etapei". A fost directorul postului Tele 7 abc, al ziarului "Stirea zilei" si al Teatrului mic.

#Florin Calinescu, #candidat, #Primaria Capitalei, #alegeri locale, #declaratie de avere , #stiri Florin Calinescu