Florin Calinescu da cu Timisoara de pamant

Luni, 16 Mai 2011, ora 13:24
5497 citiri
Florin Calinescu da cu Timisoara de pamant

Actorul Florin Calinescu, fan infocat al Politehnicii Timisoara, s-a declara dezamagit de modul in care banatenii au pierdut partida cu Otelul Galati si, odata cu ea, titlul in Liga 1.

Calinescu analizeaza in termeni duri situatia de la Timisoara si spune ca fotbalul prestat de elevii lui Dusan Uhrin, "un antrenor mediocru", in meciul de duminica a fost mai slab decat cel din liga a patra engleza.

"Nu m-a surprins nimic ieri, la derbi. Cand ma duc in Anglia, merg la meciurile din liga a 4-a, la Darlington. Echipa asta are un stadion asemnanator cu Otelul, doar ca e mai mare, are 25.000 de locuri. Acolo vad fotbal mai bun decat am vazut aseara la Otelul cu Poli. Nu ma indoiesc ca Otelul va lua punctele pe teren cu Pandurii, daca se va juca meciul.

Uhrin este un antrenor mediocru, care nu este legat afectiv de fotbalul romanesc. Timisoara trebuie sa faca curatenie generala. Imi dau seama de asta cind ma uit la bravul Alexa, care si-a aranjat un galben pentru a nu juca impotriva lui Dinamo, sa nu se supere cu baietii de-acolo. Mai are si el carnet, trebuie sa treaca pe zebra...

Daca ramanea Contra, eu cred ca eram demult campioni. Era nevoie de o mana de fier, care are spiritul locului, pentru a-i tempera pe Parks sau Ceaikovski, cum il cheama... (n.r.- Marian Cisovsky) Iancu a facut un fel de sanatoriu la Timisoara si nu il inteleg absolut deloc.", a comentat Calinescu la Sport.ro.

Otelul Galati a castigat titlul in Liga 1 pentru prima data in istorie, dupa ce a invins-o duminica seara pe FC Timisoara, cu 2-1.

Otelul a castigat campionatul

68 de puncte au galatenii, fata de cele 64 ale timisorenilor, cu o etapa ramasa pana la finalul sezonului.

C.F.

#Florin Calinescu, #FC Timisoara, #Calinescu Timisoara Liga 1 , #stiri Florin Calinescu