Florin Calinescu: Eu sunt mama ProTV-ului

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 23:11
3135 citiri
Florin Calinescu: Eu sunt mama ProTV-ului

Nu se plange de bani, se crede "mama ProTV-ului", daca ar deveni directorul TVR vrea echidistanta pentru postul public si recunoaste ca nu se pricepe la optica, desi este proprietarul firmei Pro Optica SA.

"Nu vreau sa fiu ipocrit si sa spun ca sunt sarac. Am cateva sute de mii, acolo, am cinci case, trei masini si copiii studiaza in Anglia", afirma Florin Calinescu, in cadrul unui interviu acordat Kamikaze.

Desi recunoaste ca afacerile nu-i mai merg ca alta data, fiind nevoit sa concedieze la firma de optica 30-40 de angajati, din aproape 100, de la firma de optica, Florin Calinesc reaminteste ca este nascut in Timisoara, iar timisorenii invata spiritul antreprenorial de mici.

"Eu am facut foarte multi bani in 1980, cand am jucat in Lumini si umbre. Doi ani de zile am avut 14.000 de lei pe luna. Dascalescu, primul ministru, avea 8.800. Revolutia m-a prins cu ceva bani" povesteste actorul.

Despre perioada in care a fost vedeta ProTV-ului, fostul membru al PNL afirma ca cu are nici o relatie cu Teo Trandafir, ca a jucat "vreo doua pokere" cu Sorin Ovidiu Vintu si i-a spus reporterului ca, "daca Sarbu isi zicea tatal Proteveului, stai acum in fata cu mama Proteveului.

Stilul televiziunilor de stiri pare sa-l irite: "Atunci o sa aflam cu surprindere ca nu avem nici cei mai multi someri, nici cel mai mic nivel de trai. Asa cum prezinta catastrofic Antena 3 si Realitatea, pare ca in Romania tot timpul e un furnal care mentine focul sfarsitului lumii. Dar in Spania somajul a ajuns la 25%".

#Florin Calinescu afaceri, #Florin Calinescu ProTV , #stiri Florin Calinescu