Cum reactioneaza fratii Cioaba la excluderea din comunitate si pierderea titlurilor

Duminica, 08 Septembrie 2013, ora 19:38
6392 citiri
Cum reactioneaza fratii Cioaba la excluderea din comunitate si pierderea titlurilor
Foto: B1 TV

La anuntul facut duminica de imparatului rromilor, Iulian Radulescu, cum ca fratii Dorin si Daniel Cioaba au fost exclusi din organizatiile rromilor, "din comunitate", urmasii lui Florin Cioaba declara sec ca "imparatul Iulian e batran".

Imparatul Iuilian: Fratii Cioaba au fost exclusi din comunitatea rromilor

Mai mult, fratii Cioaba sustin ca "imparatul Iulian e bolnav psihic, la fel ca si fratele sau, internat intr-un spital de specialitate", afirmatiile sale nefiind decat niste aberatii.

Acestia sustin ca nu-si pot pierde titlurile si nici nu pot fi exclusi din comunitate decat de stabor: "doar staborul poate decide retragerea titlurilor, care sunt onorifice", a declarat Dorin Cioaba la B1 TV.

In plus, mai sustine acesta, "declaratiile lui (imparatului Iulian - n. red.) demult nu mai produc efecte in comunitate".

Imparatul rromilor, Iulian Radulescu, sustine ca fratii Dorin si Daniel Cioaba au fost exclusi din organizatiile rromilor, "din comunitate", iar 63 de ONG-uri si formatiuni politice ale etniei nu ii recunosc ca "regi ai rromilor de la Sibiu".

"Sunt 63 de ONG-uri si formatiuni politice ale rromilor, constituite dupa Revolutia din decembrie 1989, sunt organizatii din Sibiu, Cluj, Bucuresti, Mehedinti, Olt, Constanta, Arges si din toata tara care nu ii recunosc pe cei doi regi ai rromilor de la Sibiu, fratii Cioaba.

Noi am luat aceasta decizie, iar hotararea va fi publicata in curand, luni sau marti, inca sunt discutii si se strang semnaturi. Semnaturile au fost puse pe document in timpul care a trecut de la moartea lui Florin Cioaba pana acum", a mai declarat acesta duminica.

Quarterly Report - Editia 4

Nicușor Dan rămâne favorit la Primăria Capitalei. La ce distanță sunt Firea și Piedone SONDAJ
Nicușor Dan rămâne favorit la Primăria Capitalei. La ce distanță sunt Firea și Piedone SONDAJ
La comanda USR, IPSOS a realizat un nou sondaj de opinie cu privire la intențiile de vot ale cetățenilor din București, iar acesta îl creditează pe Nicușor Dan cu cea mai mare șansă la...
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
#frati Cioaba excludere comunitate, #imparat Iulian regi Cioaba, #imparat Iulian excludere frati Cioaba, #frati Cioaba pierdere titluri , #rromi