Ziare.com

Cum reactioneaza fratii Cioaba la excluderea din comunitate si pierderea titlurilor

Duminica, 08 Septembrie 2013, ora 19:38

   

Cum reactioneaza fratii Cioaba la excluderea din comunitate si pierderea titlurilor
La anuntul facut duminica de imparatului rromilor, Iulian Radulescu, cum ca fratii Dorin si Daniel Cioaba au fost exclusi din organizatiile rromilor, "din comunitate", urmasii lui Florin Cioaba declara sec ca "imparatul Iulian e batran".

Imparatul Iuilian: Fratii Cioaba au fost exclusi din comunitatea rromilor

Mai mult, fratii Cioaba sustin ca "imparatul Iulian e bolnav psihic, la fel ca si fratele sau, internat intr-un spital de specialitate", afirmatiile sale nefiind decat niste aberatii.

Acestia sustin ca nu-si pot pierde titlurile si nici nu pot fi exclusi din comunitate decat de stabor: "doar staborul poate decide retragerea titlurilor, care sunt onorifice", a declarat Dorin Cioaba la B1 TV.

In plus, mai sustine acesta, "declaratiile lui (imparatului Iulian - n. red.) demult nu mai produc efecte in comunitate".

Imparatul rromilor, Iulian Radulescu, sustine ca fratii Dorin si Daniel Cioaba au fost exclusi din organizatiile rromilor, "din comunitate", iar 63 de ONG-uri si formatiuni politice ale etniei nu ii recunosc ca "regi ai rromilor de la Sibiu".

"Sunt 63 de ONG-uri si formatiuni politice ale rromilor, constituite dupa Revolutia din decembrie 1989, sunt organizatii din Sibiu, Cluj, Bucuresti, Mehedinti, Olt, Constanta, Arges si din toata tara care nu ii recunosc pe cei doi regi ai rromilor de la Sibiu, fratii Cioaba.

Noi am luat aceasta decizie, iar hotararea va fi publicata in curand, luni sau marti, inca sunt discutii si se strang semnaturi. Semnaturile au fost puse pe document in timpul care a trecut de la moartea lui Florin Cioaba pana acum", a mai declarat acesta duminica.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5901 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"63 de ONG-uri si formatiuni politice "

- da' sunt organizatzi tata , nu gluma !

 

Majestatile lor nu trebuie sa faca tziganie.

Pot imparti frateste bulibashia. Imparatul ia proxenetii si camatarii, regele international cardurile si cersetorii din capitale, iar cel local shutzii si evazionistii. Manglitorii de metale si scamatorii de alba-neagra pot ramane la regina-mama.

 

Din neamu' lu' Jagardelu', "regilii" se shukarira,

Au negat imperatoru' si acum ambii se mira!
"Cum au indraznit tziganii sa se lapede de noi?!"
Salutare si-un praz verde, sa ne pupe, amandoi!!

 

Florin Cioaba declara sec ca "imparatul Iulian e batran".

...dupa care declara "plin" ca este bolnav psihic.
Nu poti sa le iei jucariile din mana .

 

Bei țagane!

Io la mine-n casă sunt impărat la budă (dară stau pe tron),
in pat sunt rege, iar cu copcii sunt prințișor!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor