Florin Cîțu, după instigarea la violență a liberalului de la Brașov: „Nu voi tolera”

Duminica, 30 Ianuarie 2022, ora 21:42
3325 citiri
Florin Cîțu, după instigarea la violență a liberalului de la Brașov: „Nu voi tolera”
Președintele PNL Florin Cîțu FOTO Facebook / Florin Cîțu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat duminică, 30 ianuarie, că nu va tolera nicio formă de instigare la violenţă şi anunţă că organizaţia din Braşov se va ocupa de excluderea reprezentantului TNL care a avut un astfel de "derapaj".

"Nu voi tolera acţiuni, gesturi sau cuvinte care instigă la violenţă! Orice e legat de acest subiect va fi sancţionat ferm de către Partidul Naţional Liberal. Organizaţia PNL Braşov se va ocupa să excludă din PNL persoana care a avut acest derapaj", se arată într-un mesaj al lui Cîţu postat pe contul de Facebook al PNL.

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban (USR), l-a acuzat duminică pe un lider local al Tineretului Naţional Liberal (TNL) că i-a adus ameninţări viceprimarului Flavia Boghiu, într-o postare pe Facebook.

Postarea de pe contul liberalului Bogdan Pintilie, la care face referire edilul, include şi o fotografie trucată, în care viceprimarul Flavia Boghiu are un ochi învineţit.

Liberalul Bogdan Pintilie a explicat, pe contul său de Facebook, că a folosit o fotografie preluată "de la un/unii jurnalişti din Braşov", însă textul textul care o însoţeşte îi aparţine, a fost o glumă şi "nu are nicio legătură cu violenţa domestică, agresiunile fizice".

#Florin Citu PNL, #presedinte PNL, #amenintare pnl brasov, #incident brasov, #USR , #stiri Florin Citu
Comentarii
Poza angel9913
angel9913
rank 5
Mai exista Citzu ?